Tilapiarolletjes Gamba

26 mei 2014
  • Samenstelling:
  • Tilapiafilet
  • Gamba’s (gekookt en gepeld)
  • Zeekraal
  • Knoflookpeper (04215K)
  • Bistrosaus Mango Curry Chutney (08454P)
  • Prikker
  • Aluminium bakje

Bereiding:

Snijd de tilapia in repen zodat je deze op kunt rollen.

Leg de tilapia plat en bestrooi deze met Knoflookpeper.

Leg daar 2 á 3 gamba’s op en wat zeekraal.

Rol het geheel op en zet het vast met een prikker.

Presenteer de rolletjes in een aluminium bakje met Bistrosaus Mango Curry Chutney.

Consument:

Verwarm het geheel in een voorverwarmde oven van 120 ºC in circa 20 minuten (afhankelijk van de dikte).

Dit gerecht kan ook op de BBQ bereid worden, doe dit dan met gesloten deksel of dek het schaaltje af met aluminiumfolie.

Dit recept is afkomstig van Epos.

 

Altijd op de hoogte blijven?