Samenstelling:
- 1000 gram Tongfilet
- 80 gram Bistro Kruidenolie Black Pepper (07037K)
- 300 gram Babi Chutneysaus (08010K)
- 5 Vleestomaten
- 2 Gele paprika
- 1 Bosui
- 1 bakje Taugé
Bereiding:
- Marineer de tongfilet met de Bistro Kruidenolie.
- Pocheer de tong met 100% vocht op 73°C tot een kern van 63°C in de steamer.
- Laat het geheel goed afkoelen en snijd de tongfilet in reepjes.
- Snijd de paprika in blokjes, de bosui in snippers en de bosui fijn.
- Meng de groenten met de tongfilet reepjes en de Babi Chutneysaus.
- Snijd de vleestomaten doormidden en hol deze uit.
- Vul de tomaten met de vulling en garneer met taugé.
Consument:
- Verwarm het geheel in een voorverwarmde oven van 160°C in circa 15 minuten.
Dit recept is afkomstig van Epos.