Tongfilet met Babi Chutneysaus

18 december 2015

Samenstelling:

  • 1000 gram Tongfilet
  • 80 gram Bistro Kruidenolie Black Pepper (07037K)
  • 300 gram Babi Chutneysaus (08010K)
  • 5 Vleestomaten
  • 2 Gele paprika
  • 1 Bosui
  • 1 bakje Taugé

Bereiding:

  • Marineer de tongfilet met de Bistro Kruidenolie.
  • Pocheer de tong met 100% vocht op 73°C tot een kern van 63°C in de steamer.
  • Laat het geheel goed afkoelen en snijd de tongfilet in reepjes.
  • Snijd de paprika in blokjes, de bosui in snippers en de bosui fijn.
  • Meng de groenten met de tongfilet reepjes en de Babi Chutneysaus.
  • Snijd de vleestomaten doormidden en hol deze uit.
  • Vul de tomaten met de vulling en garneer met taugé.

Consument:

  • Verwarm het geheel in een voorverwarmde oven van 160°C in circa 15 minuten.

Dit recept is afkomstig van Epos.

Altijd op de hoogte blijven?