Samenstelling:
- 1000 gram Zeebaarsfilet
- 300 gram Wokgroente
- 1000 gram Penne (gegaard)
- 600 gram Saigonsaus (07138K)
- 80 gram Bistro Kruidenolie Curry-Lemon (07085K)
- Ovenschaaltje
- 1 Bosje Peterselie
Bereiding:
- Maak de zeebaars schoon.
- Blancheer de wokgroente.
- Marineer de zeebaars aan de binnen- en buitenkant met de Bistro Kruidenolie.
- Pocheer de zeebaars met 100% vocht op 73ºC tot een kern van 63ºC.
- Snijd de zeebaars in reepjes en meng met de penne, de wokgroente en de Saigonsaus.
- Verkoop het gerecht in een ovenschaaltje en garneer met fijngesneden peterselie.
Consument:
- Verwarm het geheel in een voorverwarde oven van 160ºC in circa 10 minuten.
Dit recept is afkomstig van Epos.