Zeebaars in Saigonsaus

20 juli 2015

Samenstelling:

  •       1000 gram   Zeebaarsfilet
  •         300 gram   Wokgroente
  •       1000 gram   Penne (gegaard)
  •         600 gram  Saigonsaus (07138K)
  •          80 gram Bistro Kruidenolie Curry-Lemon (07085K)
  •                         Ovenschaaltje
  •             1 Bosje   Peterselie

Bereiding:

  • Maak de zeebaars schoon.
  • Blancheer de wokgroente.
  • Marineer de zeebaars aan de binnen- en buitenkant met de Bistro Kruidenolie.
  • Pocheer de zeebaars met 100% vocht op 73ºC tot een kern van 63ºC.
  • Snijd de zeebaars in reepjes en meng met de penne, de wokgroente en de Saigonsaus.
  • Verkoop het gerecht in een ovenschaaltje en garneer met fijngesneden peterselie.

Consument:

  • Verwarm het geheel in een voorverwarde oven van 160ºC in circa 10 minuten.

Dit recept is afkomstig van Epos.

 

Altijd op de hoogte blijven?