Recepten

In de rubriek Vissoort Bereid geeft het Nederlands Visbureau of een visdetaillist/kok een recept waar in hij de belichte vissoort verwerkt. Klik op de links om de recepten te bekijken (in pdf).

  • 2015-15 Zeebaars in Saigonsaus

    Zeebaars in Saigonsaus

    Samenstelling:       1000 gram   Zeebaarsfilet         300 gram   Wokgroente       1000 gram   Penne (gegaard)         600 gram  Saigonsaus (07138K)          80 gram Bistro Kruidenolie Curry-Lemon (07085K)                        … Lees verder →

  • 2015-14 Meesterlijke pasta zeebaars

    Meesterlijke pasta zeebaars

    Samenstelling:        1000 gram   Zeebaarsfilet         500 gram  Kaasroomsaus (08063K)         400 gram   Penne (gegaard)         400 gram   Wokgroente         80 gram  Meesterlijke Kruidenolie Dalí (07950DS)                1 bosje  Peterselie    … Lees verder →

  • 6 2 Haringsalade met Dille 2 LR

    Haringsalade met dille

    Samenstelling:       1000 gram  Zure haring       1250 gram   Dillesaus (08036K)         400 gram   Witte kool         180 gram   Spekblokjes                                Verse dille Bereiding: Snijd de zure haring… Lees verder →

  • epos_Vismagazine

    Frisse haringsalade met appel

    Epos inspireert de vishandelaar met verrassende recepten, zoals een frisse haringsalade met appel. Samenstelling   1000 gram zure haring 500 gram bieslook Uiensaus (08013K) 500 gram appel 250 gram augurken 1000 gram eieren (gekookt) verse bieslook 15 gram Perfecto (04336K)   Bereiding Haal de haring uit… Lees verder →

  • scholrolletje zuurkool

    Scholrolletje zuurkool

    Scholfilet met zuurkool en rozijnen, gewikkeld in ontbijtspek. Extra lekker met de Bistro Kruidenolie. Samenstelling: 1000 gram   Scholfilet 400 gram   Zuurkool (gaar) 200 gram   Ontbijtspek 200 gram   Rozijnen 80 gram Bistro Kruidenolie Garlic (07041K) Bereiding: Snijd van de scholfilet mooie stukjes… Lees verder →

  • 2015-11 Meesterlijke schol di mama

    Meesterlijke schol di mama

    Samenstelling:       1000 gram Scholfilet         600 gram Gare Spaghetti          750 gram Pizzasaus (08136K)           80 gram Meesterlijke Kruidenolie Dalí Groen (07950DS)         250 gram Wokgroenten         Peterselie         Ovenbakje Bereiding: Snijd van de scholfilet mooie stukjes van… Lees verder →

  • 2015-10 Hollands Garnalen Slaatje

    Hollands Garnalen Slaatje

    Samenstelling:       1000 gram  Hollandse garnalen         450 gram  Eieren (gekookt)         250 gram   Zilveruitjes      1000 gram   Aardappel blokjes (gegaard)       1500 gram   American Grillsaus (08002K)         250 gram   Bieslook Tibulair (05010G)      … Lees verder →

  • 2015-09 Gevulde vleestomaten

    Gevulde vleestomaten

    Samenstelling:            10  Vleestomaten         300 gram   Hollandse garnalen         200 gram   Chinese Wokgroenten         400 gram   Maaltijdsaus Hoisin (08968K)         500 gram   Couscous (gegaard)                         Peterselie Bereiding: Snijd de vleestomaten doormidden en haal het… Lees verder →

  • 2015-03-30 Meesterlijke schol met garnaaltjes Epos

    Meesterlijke Schol met garnaaltjes

    Samenstelling:  1 Schol (filet) 20 gram Garnalen 40 gram Meesterlijke Kruidenolie Mondriaan Rood (07953DS)   5 gram Franse decoratiemix (02063K)   1  Citroen  Aluminium Braadsleetje Bereiding: Marineer de scholfilet met de Meesterlijke Kruidenolie Mondriaan Rood. Leg het geheel in het braadsleetje. Leg hierop de garnalen. Snijd… Lees verder →

  • 2015-03-16 Meesterlijke Poon in zuurkool

    Meesterlijke Poon in Zuurkool

    Samenstelling:      1000 gram   Rode Poon (filet)        500 gram   Zuurkool (gegaard)        250 gram   Kaasroomsaus (08063K)          50 gram   Meesterlijke Kruidenolie da Vinci Groen (07954DS)                            Bosje… Lees verder →

Pagina 1 van 1012345...10...Minst recente »