Recepten

In de rubriek Vissoort Bereid geeft het Nederlands Visbureau of een visdetaillist/kok een recept waar in hij de belichte vissoort verwerkt. Klik op de links om de recepten te bekijken (in pdf).

  • 2015-18 Sardientjes met gekruide rijst

    Sardientjes met gekruide rijst

    Samenstelling: 1000 gram        Sardientjes zonder staart 1180 gram         Gekruide Rijst (09090K) 10 gram              Merquezegekruid (01586K) Bereiding:  Zet de combisteamer met 100% vocht op 100ºC. Giet 2 liter heet water in een platte… Lees verder →

  • 2015-17-Fruitige Sardientjes-EPOS

    Pakketje Fruitige Sardientjes

    Samenstelling: 1000 gram Sardientjes   200 gram Bistrosaus Mango Curry Chutney (08454P)     30 gram Fruitige kokosmix (02123K) Aluminiumfolie Bereiding:  Maak de sardientjes schoon en kruid met de Fruitige Kokosmix. Meng ze vervolgens met de Bistrosaus Mango Curry Chutney. Leg drie sardientjes in aluminiumfolie… Lees verder →

  • 2015-16 Lasagna di Sardina-EPOS

    Lasagna di Sardina

    Samenstelling: 1000 gram Gezouten sardientjes (zonder stuur)   300 gram Italiaanse saus (08081K)   500 gram Wokgroente   1 pak Lasagnevellen   200 gram Geraspte kaas   Lasagneschaaltjes Bereiding: Blancheer de wokgroente. Giet een laagje Italiaanse saus in het lasagneschaaltje Leg hier achtereenvolgens de wokgroente,… Lees verder →

  • 2015-15 Zeebaars in Saigonsaus

    Zeebaars in Saigonsaus

    Samenstelling:       1000 gram   Zeebaarsfilet         300 gram   Wokgroente       1000 gram   Penne (gegaard)         600 gram  Saigonsaus (07138K)          80 gram Bistro Kruidenolie Curry-Lemon (07085K)                        … Lees verder →

  • 2015-14 Meesterlijke pasta zeebaars

    Meesterlijke pasta zeebaars

    Samenstelling:        1000 gram   Zeebaarsfilet         500 gram  Kaasroomsaus (08063K)         400 gram   Penne (gegaard)         400 gram   Wokgroente         80 gram  Meesterlijke Kruidenolie Dalí (07950DS)                1 bosje  Peterselie    … Lees verder →

  • 6 2 Haringsalade met Dille 2 LR

    Haringsalade met dille

    Samenstelling:       1000 gram  Zure haring       1250 gram   Dillesaus (08036K)         400 gram   Witte kool         180 gram   Spekblokjes                                Verse dille Bereiding: Snijd de zure haring… Lees verder →

  • epos_Vismagazine

    Frisse haringsalade met appel

    Epos inspireert de vishandelaar met verrassende recepten, zoals een frisse haringsalade met appel. Samenstelling   1000 gram zure haring 500 gram bieslook Uiensaus (08013K) 500 gram appel 250 gram augurken 1000 gram eieren (gekookt) verse bieslook 15 gram Perfecto (04336K)   Bereiding Haal de haring uit… Lees verder →

  • scholrolletje zuurkool

    Scholrolletje zuurkool

    Scholfilet met zuurkool en rozijnen, gewikkeld in ontbijtspek. Extra lekker met de Bistro Kruidenolie. Samenstelling: 1000 gram   Scholfilet 400 gram   Zuurkool (gaar) 200 gram   Ontbijtspek 200 gram   Rozijnen 80 gram Bistro Kruidenolie Garlic (07041K) Bereiding: Snijd van de scholfilet mooie stukjes… Lees verder →

  • 2015-11 Meesterlijke schol di mama

    Meesterlijke schol di mama

    Samenstelling:       1000 gram Scholfilet         600 gram Gare Spaghetti          750 gram Pizzasaus (08136K)           80 gram Meesterlijke Kruidenolie Dalí Groen (07950DS)         250 gram Wokgroenten         Peterselie         Ovenbakje Bereiding: Snijd van de scholfilet mooie stukjes van… Lees verder →

  • 2015-10 Hollands Garnalen Slaatje

    Hollands Garnalen Slaatje

    Samenstelling:       1000 gram  Hollandse garnalen         450 gram  Eieren (gekookt)         250 gram   Zilveruitjes      1000 gram   Aardappel blokjes (gegaard)       1500 gram   American Grillsaus (08002K)         250 gram   Bieslook Tibulair (05010G)      … Lees verder →

Pagina 1 van 1012345...10...Minst recente »