Recepten

In de rubriek Vissoort Bereid geeft het Nederlands Visbureau of een visdetaillist/kok een recept waar in hij de belichte vissoort verwerkt. Klik op de links om de recepten te bekijken (in pdf).

  • scholrolletje zuurkool

    Epos-recept: Scholrolletje zuurkool

    Een heerlijk recept van Epos, dat u kunt delen met uw klanten. Scholfilet met zuurkool en rozijnen, gewikkeld in ontbijtspek. Extra lekker met de Bistro Kruidenolie. Samenstelling 1000 gram   Scholfilet 400 gram   Zuurkool (gaar) 200 gram   Ontbijtspek 200 gram   Rozijnen 80… Lees verder →

  • 2015-11 Meesterlijke schol di mama

    Meesterlijke schol di mama

    Samenstelling:       1000 gram Scholfilet         600 gram Gare Spaghetti          750 gram Pizzasaus (08136K)           80 gram Meesterlijke Kruidenolie Dalí Groen (07950DS)         250 gram Wokgroenten         Peterselie         Ovenbakje Bereiding: Snijd van de scholfilet mooie stukjes van… Lees verder →

  • 2015-10 Hollands Garnalen Slaatje

    Hollands Garnalen Slaatje

    Samenstelling:       1000 gram  Hollandse garnalen         450 gram  Eieren (gekookt)         250 gram   Zilveruitjes      1000 gram   Aardappel blokjes (gegaard)       1500 gram   American Grillsaus (08002K)         250 gram   Bieslook Tibulair (05010G)      … Lees verder →

  • 2015-09 Gevulde vleestomaten

    Gevulde vleestomaten

    Samenstelling:            10  Vleestomaten         300 gram   Hollandse garnalen         200 gram   Chinese Wokgroenten         400 gram   Maaltijdsaus Hoisin (08968K)         500 gram   Couscous (gegaard)                         Peterselie Bereiding: Snijd de vleestomaten doormidden en haal het… Lees verder →

  • 2015-03-30 Meesterlijke schol met garnaaltjes Epos

    Meesterlijke Schol met garnaaltjes

    Samenstelling:  1 Schol (filet) 20 gram Garnalen 40 gram Meesterlijke Kruidenolie Mondriaan Rood (07953DS)   5 gram Franse decoratiemix (02063K)   1  Citroen  Aluminium Braadsleetje Bereiding: Marineer de scholfilet met de Meesterlijke Kruidenolie Mondriaan Rood. Leg het geheel in het braadsleetje. Leg hierop de garnalen. Snijd… Lees verder →

  • 2015-03-16 Meesterlijke Poon in zuurkool

    Meesterlijke Poon in Zuurkool

    Samenstelling:      1000 gram   Rode Poon (filet)        500 gram   Zuurkool (gegaard)        250 gram   Kaasroomsaus (08063K)          50 gram   Meesterlijke Kruidenolie da Vinci Groen (07954DS)                            Bosje… Lees verder →

  • 2015-03-02 Meesterlijke Poon Pakketjes Epos

    Meesterlijke Poon Pakketjes

    Samenstelling:       1000 gram  Rode Poonfilet           80 gram  Meesterlijke Kruidenolie Dalí Groen (07950DS)         100 gram  Parmezaanse kaas (geschaafd)         100 gram  Parmaham (plakjes)         100 gram  Kastanjechampignons                … Lees verder →

  • 2015-02-16 Koolvis Pasteitjes Epos

    Koolvis Pasteitjes

    Samenstelling:       1000 gram  Koolvisfilet         50  gram   Chinese Roaststeakgekruid (01066K)         250 gram  Prei                   14     Plakjes bladerdeeg                     2     Eieren          60 gram   Meesterlijke Kruidenolie Rembrandt Rood (07952DS) Bereiding: Snijd de koolvis in… Lees verder →

  • 2014-05-02 Gevulde puntpaprika koolvis Epos

    Gevulde Puntpaprika’s Koolvis

    Samenstelling:       1000 gram   Koolvisfilet            25 gram   Fruitige Kokosmix (02123K)         300 gram   Wokgroente               8            Puntpaprika’s rood         500 gram   Maaltijdsaus India (08969K)    … Lees verder →

  • 2015-02 Deens broodje makreel  Epos

    Deens broodje makreel

    Samenstelling:       1000 gram  Zuurkool (gaar)       1500 gram Deense Sandwichsaus (08035K)         750 gram  Gerookte Makreel                  Broodje Best (11063DS)                  Zwarte Peper gemalen (05140K)           … Lees verder →

Pagina 1 van 912345...Minst recente »