Recepten

In de rubriek Vissoort Bereid geeft het Nederlands Visbureau of een visdetaillist/kok een recept waar in hij de belichte vissoort verwerkt. Klik op de links om de recepten te bekijken (in pdf).

  • Tongfilet in ratatouille

    Meesterlijke Tongfilet in Ratatouille

    Samenstelling: 1000 gram Tongfilet     80 gram Meesterlijke Kruidenolie Dalí Groen (07950DS)   200 gram Cherrytomaatjes   200 gram Uien   100 gram Kappertjes     40 gram Bieslook      Aluminium Ovenschaaltje Bereiding: Snijd de tongfilet in stukjes en marineer deze met de Meesterlijke… Lees verder →

  • Epos Meesterlijke pasta tongfilet

    Meesterlijke Pasta Tongfilet

    Samenstelling: 1000 gram Tongfilet     80 gram Meesterlijke Kruidenolie Picasso Bruin (07955DS)   200 gram Kaasroomsaus (08063K)   150gram Pizza Kaas (11090K)   300 gare  Penne (beetgaar)   200 gram Sugar snaps   200 gram Rode paprika       1 bosje Peterselie Aluminium Ovenschaaltje Bereiding:… Lees verder →

  • Epos Meesterlijke Schol Saltimbocca

    Meesterlijke Schol Saltimbocca

    Samenstelling:  125 gram Scholfilet   15 gram Parmaham   10 gram Meesterlijke Kruidenolie da Vinci Groen (07954DS006)    3  blaadjes Salie Bereiding: Snijd de scholfilet in stukken van ongeveer 25 gram en marineer met de Meesterlijke Kruidenolie da Vinci Groen. Leg de stukken scholfilet,  de… Lees verder →

  • Epos Meesterlijke Saigon Schol

    Meesterlijke Saigon Schol

    Samenstelling:   125 gram Scholfilet     60 gram Saigonsaus (07138K)     30 gram Wokgroenten     10 gram Meesterlijke Kruidenolie van Gogh Bruin (07951DS)      Aluminium braadsleetje      Verse peterselie Bereiding: Snijd de scholfilet in stukjes van circa 25 gram. Marineer… Lees verder →

  • epos

    Meesterlijke Forel di Nocci

    Epos inspireert de visspecialist deze zomer met verrassende recepten, zoals Meesterlijke BBQ-tapas: Spaanse balletjes. Samenstelling – 1 forel – 1 citroen – 40 gram Meesterlijke Kruidenolie da Vinci Groen (07954DS) – 30 gram Bistrosaus Salsa di Nocci (08455P) – verse dille – aluminiumfolie Bereiding Maak… Lees verder →

  • Epos Meesterlijke forel schaslick

    Meesterlijke Forel Schaslick

    Samenstelling: 150 gram   Forel (filet)   10 gram   Meesterlijke Kruidenolie Picasso Bruin (07955DS)   80 gram   Schaslicksaus (08160K)  Rozemarijn / Tijm  Ovenbakje   Bereiding: Marineer de forelfilet met de Meesterlijke Kruidenolie Picasso Bruin. Schenk een laagje Schaslicksaus in het ovenbakje en leg hier de… Lees verder →

  • Epos meesterlijke zeebaars verde

    Meesterlijke Zeebaars Verde

    Samenstelling:   1  Zeebaars 30 gram Meesterlijke Kruidenolie Dalí Groen (07950DS006) 20 gram Zeekraal 10 gram Verse dille  Citroen Bereiding: Maak de zeebaars schoon en marineer de binnen- en bovenzijde met de Meesterlijke Kruidenolie Dalí Groen. Vul de zeebaars met citroen, zeekraal en fijngesneden dille.… Lees verder →

  • Meesterlijke zeebaars Epos

    Meesterlijke Zeebaars Paprika

    Samenstelling: 1    Zeebaars 30  gram Meesterlijke Kruidenolie Rembrandt Rood (07952DS) 3    Zongedroogde tomaatjes 3    Knoflooktenen 30 gram  Gele en groene paprika Vers peterselie Bereiding: Maak de zeebaars schoon en snijd 3 inkepingen aan de bovenkant van de vis. Marineer de binnen- en… Lees verder →

  • mango chutney gamba's Epos

    Mango Chutney Gamba’s

    Samenstelling: 1000 gram  Gamba’s 20 gram  Fruitige Kokosmix (02123K) Wokgroente 300 gram  Bistrosaus Mango Curry Chutney (08454P) 80 gram  Bosui 50 gram  Rode paprika Ovenschaaltje Bereiding: Pel de gamba’s en maak ze schoon Kruid ze vervolgens met de Fruitige Kokosmix Blancheer de wokgroente en leg… Lees verder →

  • Caribbean visspiesje Epos

    Caribbean visspiesje

    Samenstelling: Tilapiafilet Bacon (gerookt) Caribbean Gekruid (02121K) Bistrosaus Tomaten Chutney (08452P) Prikker Bereiding: Snijd de tilapiafilet in gelijke stukken en kruid de stukken met Caribbean Gekruid. Omwikkel de gekruide stukjes filet met een plakje bacon. Rijg de tilapia aan een prikker en bestrooi de bovenkant… Lees verder →

Pagina 1 van 812345...Minst recente »