Recepten

In de rubriek Vissoort Bereid geeft het Nederlands Visbureau of een visdetaillist/kok een recept waar in hij de belichte vissoort verwerkt. Klik op de links om de recepten te bekijken (in pdf).

  • Epos meesterlijke zeebaars verde

    Meesterlijke Zeebaars Verde

    Samenstelling:   1  Zeebaars 30 gram Meesterlijke Kruidenolie Dalí Groen (07950DS006) 20 gram Zeekraal 10 gram Verse dille  Citroen Bereiding: Maak de zeebaars schoon en marineer de binnen- en bovenzijde met de Meesterlijke Kruidenolie Dalí Groen. Vul de zeebaars met citroen, zeekraal en fijngesneden dille.… Lees verder →

  • Meesterlijke zeebaars Epos

    Meesterlijke Zeebaars Paprika

    Samenstelling: 1    Zeebaars 30  gram Meesterlijke Kruidenolie Rembrandt Rood (07952DS) 3    Zongedroogde tomaatjes 3    Knoflooktenen 30 gram  Gele en groene paprika Vers peterselie Bereiding: Maak de zeebaars schoon en snijd 3 inkepingen aan de bovenkant van de vis. Marineer de binnen- en… Lees verder →

  • mango chutney gamba's Epos

    Mango Chutney Gamba’s

    Samenstelling: 1000 gram  Gamba’s 20 gram  Fruitige Kokosmix (02123K) Wokgroente 300 gram  Bistrosaus Mango Curry Chutney (08454P) 80 gram  Bosui 50 gram  Rode paprika Ovenschaaltje Bereiding: Pel de gamba’s en maak ze schoon Kruid ze vervolgens met de Fruitige Kokosmix Blancheer de wokgroente en leg… Lees verder →

  • Caribbean visspiesje Epos

    Caribbean visspiesje

    Samenstelling: Tilapiafilet Bacon (gerookt) Caribbean Gekruid (02121K) Bistrosaus Tomaten Chutney (08452P) Prikker Bereiding: Snijd de tilapiafilet in gelijke stukken en kruid de stukken met Caribbean Gekruid. Omwikkel de gekruide stukjes filet met een plakje bacon. Rijg de tilapia aan een prikker en bestrooi de bovenkant… Lees verder →

  • Epos tilapia-gamba

    Tilapiarolletjes Gamba

    Samenstelling: Tilapiafilet Gamba’s (gekookt en gepeld) Zeekraal Knoflookpeper (04215K) Bistrosaus Mango Curry Chutney (08454P) Prikker Aluminium bakje Bereiding: Snijd de tilapia in repen zodat je deze op kunt rollen. Leg de tilapia plat en bestrooi deze met Knoflookpeper. Leg daar 2 á 3 gamba’s op… Lees verder →

  • Dorade di Nocci

    Dorade di Nocci

    Ingrediënten:    250 gr. Bistrosaus Salsa di Nocci (08455P) 1000 gr. Dorade filet       25 gr. Fruitige Kokosmix (02123K)           8      Plakjes Citroen      15  gr. Peterselie           1      Ovenschaaltje Bereiding: Kruid de dorade met de… Lees verder →

  • Dorade di Dali

    Meesterlijke Dorade di Dalí

    Ingrediënten:   1          Dorade van 650 gram  80 gr. Meesterlijke Kruidenolie Dalí Groen (07950DS006)   3          Teentjes knoflook   3          Takjes tijm   3          Zongedroogde tomaatjes               Aluminium folie Bereiding:… Lees verder →

  • 2014-08 Epos bbq zalm

    BBQ-zalm

    Samenstelling: 1000 gram zalmfilet 30 gram Bistro Kruidenolie Mississippi (07127K) BBQ schaaltje Bereiding: Marineer de zalmfilet met de Bistro Kruidenolie Mississippi. Garneer de zalm met wat schijfjes limoen en een takje rozemarijn. Consument: Gaar de zalmfilet op de BBQ ongeveer 12 minuten. Dit recept is… Lees verder →

  • 2014-07 Epost bbq gamba

    BBQ-gamba’s

    Samenstelling: 1000 gram gamba’s 40 gram Bistro kruidenolieToscaans (07164K) Satéstokjes 15 cm (03085BS000) Bereiding: Maak de gamba’s schoon, verwijder de kop en pel ze. Marineer ze met de Bistro Kruidenolie Toscaans en rijg vervolgens aan een satéstokje. Consument: Laat de grill, de barbecue of de gourmet… Lees verder →

  • Epos - kabeljauw

    Grill Plate: Kruidige Kabeljauw

    Ingrediënten: 1000 gram kabeljauw  500 gram zeekraal 40 gram Bistro Kruidenolie Knoflook-Peper (07043K) Feestelijke Decoratiemix (09046G) Olijven (blik) Aluminium schaaltje Bereiding: Bedek de bodem van het aluminium schaaltje met zeekraal. Snijd de kabeljauw in medaillons van ongeveer 25 gram en marineer deze met de Bistro… Lees verder →

Pagina 1 van 712345...Minst recente »