Recepten

  • 201603-5 Roerbak Schelvis India

    Roerbak Schelvis India

    Samenstelling: 1000 gram Schelvisfilet 20 gram Fruitige Kokosmix (02123K) 200 gram Ui 200 gram Rode paprika 300 gram Parijse worteltjes 700 gram Maaltijdsaus India (08969K) Bereiding: Kruid de schelvisfilet met de Fruitige Kokosmix. Snijd de ui en paprika in stukjes. Bak deze met de Parijse… Lees verder →

  • 2016-02 Spaanse Kabeljauwrollade-Epos

    Spaanse Kabeljauw-rollade

    Ingrediënten: 1000 gram Kabeljauwfilet 150 gram Chorizo 150 gram Manchego (of andere Spaanse kaas) 100 gram Rucola 150 gram Zongedroogde tomaatjes 150 gram Serranoham 60 gram Bistro Kruidenolie Garlic (07041K) Bereiding: Snijd van de kabeljauwfilet een stukje van 125 gram. Halveer de kabeljauw in de… Lees verder →

  • 04-01-2016 Italiaanse Kabeljauw-Rollade

    Italiaanse Kabeljauw-Rollade

    Ingrediënten: 1000 gram Kabeljauw 200 gram Bistrosaus Salsa di Nocci (08455P) 150 gram Parmezaanse kaas (geraspt) 150 gram Zongedroogde tomaatjes Bosje verse basilicum 150 gram Pancetta 60 gram Bistro Kruidenolie Bruchetta (07006K) Bereiding: Snijd van de kabeljauwfilet een stukje van 150 gram. Halveer de kabeljauw… Lees verder →

  • 2015-26 Tongfilet met Babi Chutney

    Tongfilet met Babi Chutneysaus

    Samenstelling: 1000 gram Tongfilet 80 gram Bistro Kruidenolie Black Pepper (07037K) 300 gram Babi Chutneysaus (08010K) 5 Vleestomaten 2 Gele paprika 1 Bosui 1 bakje Taugé Bereiding: Marineer de tongfilet met de Bistro Kruidenolie. Pocheer de tong met 100% vocht op 73°C tot een kern… Lees verder →

  • 2015-25 Fruitige tongrolletjes

    Fruitige tongrolletjes

    Samenstelling: 1.000 gram Tongfilet 100 gram Appelstukjes (06002K) 100 gram Rozijnen 100 gram Gedroogde abrikozen 80 gram Meesterlijke Kruidenolie Da vinci (07954DS) 1   bosje Peterselie Cocktailprikkers Bereiding: Snijd de tongfilet in de lengte, zodat er rolletjes van gemaakt kunnen worden. Leg op iedere strook gedroogde… Lees verder →

  • 2015-24 Kabeljauw in kaasroomsaus

    Meesterlijke Kabeljauw in Kaasroomsaus

    Samenstelling: 1000 gram Kabeljauw filet 500 gram Kaasroomsaus (08063K) 80 gram Meesterlijke Kruidenolie Da vinci Groen (07954DS) 500 gram Gekruide Rijst (09090K) 500 gram Wokgroente Ovenbakje Verse peterselie Bereiding (optie 1): Giet 2 liter water in een platte bak en doe hier de gekruide rijst… Lees verder →

  • 2015-23 Kabeljauw in India

    Kabeljauw in India

    Samenstelling: 1000 gram Kabeljauw 500 gram Maaltijdsaus India (08969K) 80 gram Bistro Kruidenolie Fris en Fruitig (07123K) 500 gram Gekruide Rijst (09090K) 500 gram Wokgroente Ovenbakje 1 bosje verse peterselie Bereiding: Giet 2 liter water in een platte bak en doe hier de gekruide rijst… Lees verder →

  • Epos

    Meestelijk zeeduivelpakketje

    Samenstelling: 1000 gram Zeeduivelfilet 80 gram Meesterlijke Kruidenolie van Gogh Bruin (07951DS) 200 gram Pancetta 100 gram Gebakken Uitjes (06068K) 100 gram Parmezaanse kaas 100 gram Mozzarella bolletjes 100 gram Zongedroogde tomaatjes 20 gram Verse bieslook Bereiding: Snijd van de zeeduivelfilet stukjes van circa 100… Lees verder →

  • 2015-20 Chinese zeeduivel

    Chinese Zeeduivel

    Samenstelling: 1000 gram Zeeduivelfilet 50 gram Chinese Roasteakgekruid (01066K) 300 gram Babi Pangangsaus (08011K) 300 gram Chinese wokgroenten Aluminium ovenschaaltje Bereiding: Snijd van de zeeduivelfilet stukjes van circa 100 gram en kruid deze met de Chinese Roasteakgekruid. Leg de gekruide zeeduivel in het ovenschaaltje en… Lees verder →

  • Meesterlijke Mossel Spies

    Meesterlijke Mossel Spies

    Samenstelling: 1.000 gram Mosselen (gegaard) 80 gram Meesterlijke Kruidenolie Dalí (07950DS) 100 gram Ontbijtspek (plakjes) 100 gram Rode paprika 100 gram Gele paprika 100 gram Uien 100 gram Groene paprika Bereiding: Marineer de mosselen met de Meesterlijke Kruidenolie. Pel en snijd de uien in grove… Lees verder →

Pagina 1 van 1112345...10...Minst recente »