Recepten

In de rubriek Vissoort Bereid geeft het Nederlands Visbureau of een visdetaillist/kok een recept waar in hij de belichte vissoort verwerkt. Klik op de links om de recepten te bekijken (in pdf).

  • 2014-05-02 Gevulde puntpaprika koolvis Epos

    Gevulde Puntpaprika’s Koolvis

    Samenstelling:       1000 gram   Koolvisfilet            25 gram   Fruitige Kokosmix (02123K)         300 gram   Wokgroente               8            Puntpaprika’s rood         500 gram   Maaltijdsaus India (08969K)    … Lees verder →

  • 2015-02 Deens broodje makreel  Epos

    Deens broodje makreel

    Samenstelling:       1000 gram  Zuurkool (gaar)       1500 gram Deense Sandwichsaus (08035K)         750 gram  Gerookte Makreel                  Broodje Best (11063DS)                  Zwarte Peper gemalen (05140K)           … Lees verder →

  • 2014-26 Epos Surf en Turf pasteitje

    Surf & Turf pasteitje

    Samenstelling: 1000  gram   Kalfsgehakt   200  gram  Cocktailgarnalen     25  gram  Beefsteakkruiden (02011K)     10 stuks   Ragoutbakjes     Hollandse garnalen     Verse peterselie Bereiding: Snijd de cocktailgarnalen in grove stukjes. Meng het kalfsgehakt met 25 gram Beefsteakkruiden en de gesneden cocktailgarnalen. Maak… Lees verder →

  • Meesterlijke garnalen quiche Epos

    Meesterlijke garnalen quiche

    Samenstelling: 2   eieren 120 gram  Hollandse garnalen 2 eetlepel  Meesterlijke Kruidenolie Rembrandt Rood (07952DS) Quiche Lorraine bakjes (11071DS) Bovenstaande hoeveelheden zijn goed voor een quiche met een diameter van 14 cm. Bereiding: Kluts de eieren en meng hierdoor de Meesterlijke Kruidenolie Rembrandt Rood totdat… Lees verder →

  • meersterlijke kabeljauw

    Meesterlijke kabeljauw di nocci

    Samenstelling: 1000 gram kabeljauwfilet    60 gram Meesterlijke Kruidenolie da Vinci Groen (07954DS)  200 gram Bistrosaus Salsa di Nocci (08455POT01)  100 gram zongedroogde tomaatjes  200 gram ontbijtspek (gesneden)   50 gram citroen                   dille      … Lees verder →

  • Japanse kabeljauw

    Meesterlijke Japanse kabeljauw

    Samenstelling: 1000 gram Kabeljauwfilet     60 gram Meesterlijke Kruidenolie Picasso Bruin (07955DS)   350 gram Japanse wokgroente   350 gram Peppaco Smoorsaus (08132K)   Bosui   Rode paprika   Aluminium braadsleetje Bereiding: Snijd mooie blokjes van de kabeljauwfilet en marineer deze met de Meesterlijke Kruidenolie Picasso… Lees verder →

  • Meesterlijke kabeljauwmedaillons Epos

    Meesterlijke Kabeljauwmedaillons

    Samenstelling:      1000 gram  Kabeljauwhaasje          40 gram  Meesterlijke Kruidenolie Rembrandt Rood (07952DS)        300 gram  Katenspek of rookspek                     6    Tomaten              … Lees verder →

  • Tongfilet in ratatouille

    Meesterlijke Tongfilet in Ratatouille

    Samenstelling: 1000 gram Tongfilet     80 gram Meesterlijke Kruidenolie Dalí Groen (07950DS)   200 gram Cherrytomaatjes   200 gram Uien   100 gram Kappertjes     40 gram Bieslook      Aluminium Ovenschaaltje Bereiding: Snijd de tongfilet in stukjes en marineer deze met de Meesterlijke… Lees verder →

  • Epos Meesterlijke pasta tongfilet

    Meesterlijke Pasta Tongfilet

    Samenstelling: 1000 gram Tongfilet     80 gram Meesterlijke Kruidenolie Picasso Bruin (07955DS)   200 gram Kaasroomsaus (08063K)   150gram Pizza Kaas (11090K)   300 gare  Penne (beetgaar)   200 gram Sugar snaps   200 gram Rode paprika       1 bosje Peterselie Aluminium Ovenschaaltje Bereiding:… Lees verder →

  • Epos Meesterlijke Schol Saltimbocca

    Meesterlijke Schol Saltimbocca

    Samenstelling:  125 gram Scholfilet   15 gram Parmaham   10 gram Meesterlijke Kruidenolie da Vinci Groen (07954DS006)    3  blaadjes Salie Bereiding: Snijd de scholfilet in stukken van ongeveer 25 gram en marineer met de Meesterlijke Kruidenolie da Vinci Groen. Leg de stukken scholfilet,  de… Lees verder →

Pagina 1 van 812345...Minst recente »