Recepten

In de rubriek Vissoort Bereid geeft het Nederlands Visbureau of een visdetaillist/kok een recept waar in hij de belichte vissoort verwerkt. Klik op de links om de recepten te bekijken (in pdf).

  • Meesterlijke kabeljauwmedaillons Epos

    Meesterlijke Kabeljauwmedaillons

    Samenstelling:      1000 gram  Kabeljauwhaasje          40 gram  Meesterlijke Kruidenolie Rembrandt Rood (07952DS)        300 gram  Katenspek of rookspek                     6    Tomaten              … Lees verder →

  • Tongfilet in ratatouille

    Meesterlijke Tongfilet in Ratatouille

    Samenstelling: 1000 gram Tongfilet     80 gram Meesterlijke Kruidenolie Dalí Groen (07950DS)   200 gram Cherrytomaatjes   200 gram Uien   100 gram Kappertjes     40 gram Bieslook      Aluminium Ovenschaaltje Bereiding: Snijd de tongfilet in stukjes en marineer deze met de Meesterlijke… Lees verder →

  • Epos Meesterlijke pasta tongfilet

    Meesterlijke Pasta Tongfilet

    Samenstelling: 1000 gram Tongfilet     80 gram Meesterlijke Kruidenolie Picasso Bruin (07955DS)   200 gram Kaasroomsaus (08063K)   150gram Pizza Kaas (11090K)   300 gare  Penne (beetgaar)   200 gram Sugar snaps   200 gram Rode paprika       1 bosje Peterselie Aluminium Ovenschaaltje Bereiding:… Lees verder →

  • Epos Meesterlijke Schol Saltimbocca

    Meesterlijke Schol Saltimbocca

    Samenstelling:  125 gram Scholfilet   15 gram Parmaham   10 gram Meesterlijke Kruidenolie da Vinci Groen (07954DS006)    3  blaadjes Salie Bereiding: Snijd de scholfilet in stukken van ongeveer 25 gram en marineer met de Meesterlijke Kruidenolie da Vinci Groen. Leg de stukken scholfilet,  de… Lees verder →

  • Epos Meesterlijke Saigon Schol

    Meesterlijke Saigon Schol

    Samenstelling:   125 gram Scholfilet     60 gram Saigonsaus (07138K)     30 gram Wokgroenten     10 gram Meesterlijke Kruidenolie van Gogh Bruin (07951DS)      Aluminium braadsleetje      Verse peterselie Bereiding: Snijd de scholfilet in stukjes van circa 25 gram. Marineer… Lees verder →

  • epos

    Meesterlijke Forel di Nocci

    Epos inspireert de visspecialist deze zomer met verrassende recepten, zoals Meesterlijke BBQ-tapas: Spaanse balletjes. Samenstelling – 1 forel – 1 citroen – 40 gram Meesterlijke Kruidenolie da Vinci Groen (07954DS) – 30 gram Bistrosaus Salsa di Nocci (08455P) – verse dille – aluminiumfolie Bereiding Maak… Lees verder →

  • Epos Meesterlijke forel schaslick

    Meesterlijke Forel Schaslick

    Samenstelling: 150 gram   Forel (filet)   10 gram   Meesterlijke Kruidenolie Picasso Bruin (07955DS)   80 gram   Schaslicksaus (08160K)  Rozemarijn / Tijm  Ovenbakje   Bereiding: Marineer de forelfilet met de Meesterlijke Kruidenolie Picasso Bruin. Schenk een laagje Schaslicksaus in het ovenbakje en leg hier de… Lees verder →

  • Epos meesterlijke zeebaars verde

    Meesterlijke Zeebaars Verde

    Samenstelling:   1  Zeebaars 30 gram Meesterlijke Kruidenolie Dalí Groen (07950DS006) 20 gram Zeekraal 10 gram Verse dille  Citroen Bereiding: Maak de zeebaars schoon en marineer de binnen- en bovenzijde met de Meesterlijke Kruidenolie Dalí Groen. Vul de zeebaars met citroen, zeekraal en fijngesneden dille.… Lees verder →

  • Meesterlijke zeebaars Epos

    Meesterlijke Zeebaars Paprika

    Samenstelling: 1    Zeebaars 30  gram Meesterlijke Kruidenolie Rembrandt Rood (07952DS) 3    Zongedroogde tomaatjes 3    Knoflooktenen 30 gram  Gele en groene paprika Vers peterselie Bereiding: Maak de zeebaars schoon en snijd 3 inkepingen aan de bovenkant van de vis. Marineer de binnen- en… Lees verder →

  • mango chutney gamba's Epos

    Mango Chutney Gamba’s

    Samenstelling: 1000 gram  Gamba’s 20 gram  Fruitige Kokosmix (02123K) Wokgroente 300 gram  Bistrosaus Mango Curry Chutney (08454P) 80 gram  Bosui 50 gram  Rode paprika Ovenschaaltje Bereiding: Pel de gamba’s en maak ze schoon Kruid ze vervolgens met de Fruitige Kokosmix Blancheer de wokgroente en leg… Lees verder →

Pagina 1 van 812345...Minst recente »