Recepten

In de rubriek Vissoort Bereid geeft het Nederlands Visbureau of een visdetaillist/kok een recept waar in hij de belichte vissoort verwerkt. Klik op de links om de recepten te bekijken (in pdf).

  • Meesterlijke garnalen quiche Epos

    Meesterlijke garnalen quiche

    Samenstelling: 2   eieren 120 gram  Hollandse garnalen 2 eetlepel  Meesterlijke Kruidenolie Rembrandt Rood (07952DS) Quiche Lorraine bakjes (11071DS) Bovenstaande hoeveelheden zijn goed voor een quiche met een diameter van 14 cm. Bereiding: Kluts de eieren en meng hierdoor de Meesterlijke Kruidenolie Rembrandt Rood totdat… Lees verder →

  • meersterlijke kabeljauw

    Meesterlijke kabeljauw di nocci

    Samenstelling: 1000 gram kabeljauwfilet    60 gram Meesterlijke Kruidenolie da Vinci Groen (07954DS)  200 gram Bistrosaus Salsa di Nocci (08455POT01)  100 gram zongedroogde tomaatjes  200 gram ontbijtspek (gesneden)   50 gram citroen                   dille      … Lees verder →

  • Japanse kabeljauw

    Meesterlijke Japanse kabeljauw

    Samenstelling: 1000 gram Kabeljauwfilet     60 gram Meesterlijke Kruidenolie Picasso Bruin (07955DS)   350 gram Japanse wokgroente   350 gram Peppaco Smoorsaus (08132K)   Bosui   Rode paprika   Aluminium braadsleetje Bereiding: Snijd mooie blokjes van de kabeljauwfilet en marineer deze met de Meesterlijke Kruidenolie Picasso… Lees verder →

  • Meesterlijke kabeljauwmedaillons Epos

    Meesterlijke Kabeljauwmedaillons

    Samenstelling:      1000 gram  Kabeljauwhaasje          40 gram  Meesterlijke Kruidenolie Rembrandt Rood (07952DS)        300 gram  Katenspek of rookspek                     6    Tomaten              … Lees verder →

  • Tongfilet in ratatouille

    Meesterlijke Tongfilet in Ratatouille

    Samenstelling: 1000 gram Tongfilet     80 gram Meesterlijke Kruidenolie Dalí Groen (07950DS)   200 gram Cherrytomaatjes   200 gram Uien   100 gram Kappertjes     40 gram Bieslook      Aluminium Ovenschaaltje Bereiding: Snijd de tongfilet in stukjes en marineer deze met de Meesterlijke… Lees verder →

  • Epos Meesterlijke pasta tongfilet

    Meesterlijke Pasta Tongfilet

    Samenstelling: 1000 gram Tongfilet     80 gram Meesterlijke Kruidenolie Picasso Bruin (07955DS)   200 gram Kaasroomsaus (08063K)   150gram Pizza Kaas (11090K)   300 gare  Penne (beetgaar)   200 gram Sugar snaps   200 gram Rode paprika       1 bosje Peterselie Aluminium Ovenschaaltje Bereiding:… Lees verder →

  • Epos Meesterlijke Schol Saltimbocca

    Meesterlijke Schol Saltimbocca

    Samenstelling:  125 gram Scholfilet   15 gram Parmaham   10 gram Meesterlijke Kruidenolie da Vinci Groen (07954DS006)    3  blaadjes Salie Bereiding: Snijd de scholfilet in stukken van ongeveer 25 gram en marineer met de Meesterlijke Kruidenolie da Vinci Groen. Leg de stukken scholfilet,  de… Lees verder →

  • Epos Meesterlijke Saigon Schol

    Meesterlijke Saigon Schol

    Samenstelling:   125 gram Scholfilet     60 gram Saigonsaus (07138K)     30 gram Wokgroenten     10 gram Meesterlijke Kruidenolie van Gogh Bruin (07951DS)      Aluminium braadsleetje      Verse peterselie Bereiding: Snijd de scholfilet in stukjes van circa 25 gram. Marineer… Lees verder →

  • epos

    Meesterlijke Forel di Nocci

    Epos inspireert de visspecialist deze zomer met verrassende recepten, zoals Meesterlijke BBQ-tapas: Spaanse balletjes. Samenstelling – 1 forel – 1 citroen – 40 gram Meesterlijke Kruidenolie da Vinci Groen (07954DS) – 30 gram Bistrosaus Salsa di Nocci (08455P) – verse dille – aluminiumfolie Bereiding Maak… Lees verder →

  • Epos Meesterlijke forel schaslick

    Meesterlijke Forel Schaslick

    Samenstelling: 150 gram   Forel (filet)   10 gram   Meesterlijke Kruidenolie Picasso Bruin (07955DS)   80 gram   Schaslicksaus (08160K)  Rozemarijn / Tijm  Ovenbakje   Bereiding: Marineer de forelfilet met de Meesterlijke Kruidenolie Picasso Bruin. Schenk een laagje Schaslicksaus in het ovenbakje en leg hier de… Lees verder →

Pagina 1 van 812345...Minst recente »