Recepten

In de rubriek Vissoort Bereid geeft het Nederlands Visbureau of een visdetaillist/kok een recept waar in hij de belichte vissoort verwerkt. Klik op de links om de recepten te bekijken (in pdf).

  • 2015-03-16 Meesterlijke Poon in zuurkool

    Meesterlijke Poon in Zuurkool

    Samenstelling:      1000 gram   Rode Poon (filet)        500 gram   Zuurkool (gegaard)        250 gram   Kaasroomsaus (08063K)          50 gram   Meesterlijke Kruidenolie da Vinci Groen (07954DS)                            Bosje… Lees verder →

  • 2015-03-02 Meesterlijke Poon Pakketjes Epos

    Meesterlijke Poon Pakketjes

    Samenstelling:       1000 gram  Rode Poonfilet           80 gram  Meesterlijke Kruidenolie Dalí Groen (07950DS)         100 gram  Parmezaanse kaas (geschaafd)         100 gram  Parmaham (plakjes)         100 gram  Kastanjechampignons                … Lees verder →

  • 2015-02-16 Koolvis Pasteitjes Epos

    Koolvis Pasteitjes

    Samenstelling:       1000 gram  Koolvisfilet         50  gram   Chinese Roaststeakgekruid (01066K)         250 gram  Prei                   14     Plakjes bladerdeeg                     2     Eieren          60 gram   Meesterlijke Kruidenolie Rembrandt Rood (07952DS) Bereiding: Snijd de koolvis in… Lees verder →

  • 2014-05-02 Gevulde puntpaprika koolvis Epos

    Gevulde Puntpaprika’s Koolvis

    Samenstelling:       1000 gram   Koolvisfilet            25 gram   Fruitige Kokosmix (02123K)         300 gram   Wokgroente               8            Puntpaprika’s rood         500 gram   Maaltijdsaus India (08969K)    … Lees verder →

  • 2015-02 Deens broodje makreel  Epos

    Deens broodje makreel

    Samenstelling:       1000 gram  Zuurkool (gaar)       1500 gram Deense Sandwichsaus (08035K)         750 gram  Gerookte Makreel                  Broodje Best (11063DS)                  Zwarte Peper gemalen (05140K)           … Lees verder →

  • 2014-26 Epos Surf en Turf pasteitje

    Surf & Turf pasteitje

    Samenstelling: 1000  gram   Kalfsgehakt   200  gram  Cocktailgarnalen     25  gram  Beefsteakkruiden (02011K)     10 stuks   Ragoutbakjes     Hollandse garnalen     Verse peterselie Bereiding: Snijd de cocktailgarnalen in grove stukjes. Meng het kalfsgehakt met 25 gram Beefsteakkruiden en de gesneden cocktailgarnalen. Maak… Lees verder →

  • Meesterlijke garnalen quiche Epos

    Meesterlijke garnalen quiche

    Samenstelling: 2   eieren 120 gram  Hollandse garnalen 2 eetlepel  Meesterlijke Kruidenolie Rembrandt Rood (07952DS) Quiche Lorraine bakjes (11071DS) Bovenstaande hoeveelheden zijn goed voor een quiche met een diameter van 14 cm. Bereiding: Kluts de eieren en meng hierdoor de Meesterlijke Kruidenolie Rembrandt Rood totdat… Lees verder →

  • meersterlijke kabeljauw

    Meesterlijke kabeljauw di nocci

    Samenstelling: 1000 gram kabeljauwfilet    60 gram Meesterlijke Kruidenolie da Vinci Groen (07954DS)  200 gram Bistrosaus Salsa di Nocci (08455POT01)  100 gram zongedroogde tomaatjes  200 gram ontbijtspek (gesneden)   50 gram citroen                   dille      … Lees verder →

  • Japanse kabeljauw

    Meesterlijke Japanse kabeljauw

    Samenstelling: 1000 gram Kabeljauwfilet     60 gram Meesterlijke Kruidenolie Picasso Bruin (07955DS)   350 gram Japanse wokgroente   350 gram Peppaco Smoorsaus (08132K)   Bosui   Rode paprika   Aluminium braadsleetje Bereiding: Snijd mooie blokjes van de kabeljauwfilet en marineer deze met de Meesterlijke Kruidenolie Picasso… Lees verder →

  • Meesterlijke kabeljauwmedaillons Epos

    Meesterlijke Kabeljauwmedaillons

    Samenstelling:      1000 gram  Kabeljauwhaasje          40 gram  Meesterlijke Kruidenolie Rembrandt Rood (07952DS)        300 gram  Katenspek of rookspek                     6    Tomaten              … Lees verder →

Pagina 1 van 912345...Minst recente »