Vakblad

VIS Magazine 10

In deze editie

In deze editie:

  • Vishandel De Zilte Zee in Doorn
  • Planktonvisserij in Noorwegen baart zorgen
  • Culinair palingevenement in Enkhuizen
  • Hokkai Kitchen in Haarlem maakt dagverse sushi
  • Feestelijke opening van het oesterseizoen
  • Rondvraag: winst in milligrammen bij automatiseren en verpakken

En de vaste rubrieken:

  • Nieuws, Internationaal nieuws en Fotonieuws
  • Vis niet achter de wet: Het versoepelde ontslagrecht
  • Vis van de maand: kabeljauw, met een recept van Jo Hop
  • Productnieuws

Verenigingsnieuws: VNV, Nederlands Visbureau en SVO/Stivavi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>