Twee dagen Foodtech 2011 in Rosmalen

24 mei 2011

Morgen en overmorgen, 25 en 26 mei, vindt de gratis beurs Foodtech 2011 plaats in het Autotron Rosmalen. Met 170 exposanten zijn alle plaatsen op de beursvloer gevuld. De vakbeurs voor technologie en innovatie in de voedingsmiddelenindustrie biedt naast de noviteiten van de exposanten een gevarieerd beursprogramma. Zo zijn er lezingen door het Nederlands Verpakkingscentrum (NVC) en de Nederlandse Vereniging voor Doelmatig Onderhoud (NVDO). Het ochtendprogramma wordt ingevuld door de NVC en richt zich op onderwerpen zoals duurzaam verpakken, wetgeving en het testen van verpakkingen. Het middagprogramma is aan de NVDO. Zij gaan dieper in op het doelmatig onderhoud. Ook Energy Matters levert een bijdrage aan de beurs met het seminar Industriële Stoom. Daarin geeft het bedrijf praktische handvatten met betrekking tot besparingsmogelijkheden op het gebied van stoom.

Verder zijn er lezingen met de onderwerpen ‘Reductie zout & suiker en verzadigd vet’, ‘Inzicht in productinnovatie voor het MKB’, ‘Praktijkervaringen met uitbesteding van de waterzuivering’ en ‘Hygienic Design Norm’. Bezoekers kunnen op de beurs vrijblijvend binnenlopen in het Ondernemerscafé voor een ontmoeting of het volgen van een Learnshop met innovatieadviseurs van onder meer de HAS Hogeschool Den Bosch en Food Nutrition Delta. De eindprojecten van de 4e-jaars studenten Food & Innovation van de HAS zijn te bewonderen tijdens de Food Design Experience.

De beurs is beide dagen geopend van 09.30 tot 17.00 uur. Een bezoek aan FOODTECH is gratis, zowel de entree als het parkeren. Meer informatie op www.easyFairs.com/FOODTECH-NL.

Altijd op de hoogte blijven?