Nieuwe winkel Schot-Tholen

16 juli 2014

Vanaf donderdag 3 juli is Tholen een viswinkel rijker: Visgilde Schot-Tholen. De Visgildewinkel opent in een speciaal vershof in het nieuwe winkelcentrum VesteTuin, waar naast de visspeciaalzaak ook een Keurslager, Ambachtsbakker en een groentespecialist zijn gevestigd. Gezamenlijk organiseren zij de komende tijd diverse openingsacties en aanbiedingen.

 

Groothandel

De nieuwe Visgilde winkel is eigendom van Arnoud de Jager, eigenaar van visgroothandel Schot-Tholen en al geruime tijd eigenaar is van Visgilde De Nieuwe Markt in Roosendaal. De Jager is ervan overtuigd dat ook de Visgilde winkel in Tholen een succes gaat worden. “Doordat we direct vanaf vangst de controle hebben over de vis kunnen we zowel kwaliteit als prijs bewaken. Daarmee kunnen we goede verse vis en een scherpe prijs garanderen.”

 

De nieuwe winkel heeft een strakke en moderne inrichting, waarbij donkere kleuren worden afgewisseld met frisse tinten. Door de aansluiting bij Visgilde profiteren klanten van onder andere de tweewekelijkse exclusieve Visgilde specialiteit en diverse acties door het jaar heen. ‘Daarnaast ondersteunt Visgilde onder meer met het aansturen van de schermen in de winkel, de website, het assortiment en ons drukwerk.’

   

Jack Dekkers

De leiding van de nieuwe winkel is in handen van visspecialist Jack Dekkers, ondersteund door een aantal medewerkers. Dekker heeft ruime ervaring in de vis: hij had samen met zijn zwager twee verkoopwagens in Breda. “De afgelopen tijd heb ik alvast kennis opgedaan met de werkwijze in de Visgilde winkels, door in Roosendaal mee te lopen.” Jack wordt straks ondersteund door een aantal medewerkers.

 

Op de foto de eerste Visgildewinkel van Schot-Tholen in Roosendaal.

 

Altijd op de hoogte blijven?