Diana Waasdorp uitblinker van SVO Food

30 april 2015

Diana Waasdorp is uitgeroepen tot beste student van de SVO vakopleiding Food. Daarmee dingt ze mee naar de titel beste MBO-student van Nederland. Waasdorp rondde heeft haar opleiding van een jaar in slechts een half jaar af. Ook haar resultaten waren uitstekend.

Diana Waasdorp werkt al zes jaar in de viskiosk van haar vader, Jaap Waasdorp, op de Haarlemse Botermarkt. Daarvoor werkte ze als kapster en op een cruiseschip. Het familiebedrijf trok toch, waardoor ze zes jaar geleden alsnog in de vis belandde, waar ze nu samen met haar zus en vader werkt.

 

Finale

Inmiddels heeft Diana Waasdorp niveau 2 afgerond van de SVO vakopleiding Food en begint ze aan niveau 3. In de opleiding en in haar werk heeft ze veel productkennis opgedaan. Daarnaast adviseert ze klanten op het gebied van visbereiding, versheid van vis en hoe vis moet worden schoongemaakt. Waasdorp is erg blij met de haar titel. “Dit is ontzettend leuk en hierdoor ga ik met nog meer plezier naar het werk.” Op 15 oktober is de finale, het zogeheten uitblinkersgala, dat plaatsvindt in Nijkerk.

Op de foto Diana Waasdorp (r) met haar collega's tijdens de voorronde van de vorige wedstrijd om de titel Visspecialist van het Jaar.

   

Altijd op de hoogte blijven?