Nieuws

Vakopleiding Vis start weer bij SVO

SVO vakopleiding vis

In februari start SVO vakopleiding food weer met de vakopleiding Vis. In 15 dagdelen van 3 uur leren de cursisten alles over vis: houdbaarheid, HACCP, versheid, vissoorten, visfileren en schoonmaken, maar ook bereiden. Medewerkers in een viswinkel of – wagen die verstand hebben van producten, kunnen klanten beter adviseren. Bovendien kunnen zij kritisch de  inkoop doen, met oog voor kwaliteit.

De training vindt plaats op maandag van 19.00 tot 22.00 uur op de volgende data: 15 en 29 februari, 14 maart, 4 en 18 april, 9 en 30 mei, 13 en 27 juni, 5 en 19 september, 10 en 24 oktober, 14 en 28 november.

Subsidie

Voor verschillende trainingen van SVO vakopleiding food is het mogelijk om subsidie aan te vragen. Meer informatie hierover en de voorwaarden zijn op te vragen bij de Vereniging van Nederlandse Visspecialisten (VNV) via telefoonnummer: 033 – 495 30 96 of www.visspecialisten.nl/cao

In deze training doet u productkennis op van een breed scala van vissen en visfilets. Naast een aantal theorielessen is er veel aandacht voor  het schoonmaken en fileren van vis. Bovendien oefenen deelnemers veel met het herkennen van vis  en visfilets en het beoordelen van producten op versheid. Bij succesvolle afronding van het examen ontvangen zij het diploma Vakopleiding vis.

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *