Tweede registertitel voor 3 W makelaars

13 mei 2016

Registertaxateur Peter Wortman van 3 W makelaars is na een lange procedure opgenomen in het register van de Vereniging van Register Taxateurs (VRT). Door de strenge selectie is opname in het register voorbehouden aan een select gezelschap van registertaxateurs. Peter Wortman zal vanaf de toelating jaarlijks de door de vereniging verplichte bijscholing volgen en aan het PE puntensysteem, het controlesysteem van de VRT, dienen te voldoen.

 

Taxaties

Wortman is bevoegd als makelaar/taxateur voor zowel onroerende zaken als de roerende zaken. Hij kan ondernemingen in een keer kan taxeren ten behoeve van verzekeringen, inbreng in of beëindiging een vennootschap. Uitvoering van beide taxaties in een keer is voor de opdrachtgever interessant: hij heeft maar met een aanspreekpunt te maken en de kosten liggen beduidend lager.

 

Deskundigheid

3W Makelaars is gespecialiseerd taxateur van visspeciaalzaken, bakkerijen en slagerijen. Het bedrijf heeft jarenlange ervaring in de verschillende branches in de ondersteuning bij onder meer verkoop, verzekeringen en fiscale jaarcijfers.

 

 

Altijd op de hoogte blijven?