Nieuws

Visfestival viert Noordzeevis uit Scheveningen

De derde editie van het Culinair Visfestival Vissch vindt dit jaar plaats van 7 tot en met 9 oktober op de Scheveningse visafslag. Gedurende het gratis toegankelijke festival staat de Noordzeevis uit Scheveningen in de spotlight met deelnemende foodtrucks en restaurants, muziek van lokale bands en singer-songwriters, workshops, kookdemonstraties en een vismarkt.

Programma 

De derde editie van het driedaagse visfestival op de Scheveningse visafslag wordt 7 oktober afgetrapt met het fileren van een Noordzeevis door staatssecretaris Martijn van Dam en wethouder Karsten Klein. Behalve van een divers aanbod van restaurants en foodtrucks, kunnen bezoekers alle dagen genieten van een muziekprogrammering samengesteld door Hummingbird Music, workshops en kookdemonstraties verzorgd door visgroothandel Seafood Centre in samenwerking met Haagse chefkoks. Dagelijks kan het publiek zien en proeven hoe verschillende Noordzeevissen bereid kunnen worden. Daarnaast is er een kleine vismarkt, waar men zelf Noordzeevis kan kopen. Het festival is gratis toegankelijk; op vrijdag geopend van 17.00u tot 22.00u, op zaterdag van 12.00u tot 22.00u en op zondag van 12.00u tot 19.00u. De ingang van Vissch bevindt zich tegenover vishandel Simonis en Roeleveld.

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *