Hans Roeleveld opent Seafoodbar

8 december 2016

Visspecialist Hans Roeleveld opende afgelopen vrijdag Seafoodbar Vigo in de Aert van der Goesstraat in het Haagse Statenkwartier. Seafoodbar Vigo is het tweede visrestaurant van de familie Roeleveld. Een jaar geleden opende Hans met zijn zoons Cor en Jonathan het restaurant ‘Hans Roeleveld’, naast de gelijknamige viswinkel in de Gentsestraat in Scheveningen.

 

Oesters en kreeft

Seafoodbar Vigo heeft naast de gewone menukaart een echte seafoodbar, waar verse oesters en kreeft voor de gast worden bereid.

De zaak zat op de openingsavond meteen vol. De eigenaren willen er een gezellige horecazaak van maken waar hun gasten ongecompliceerd uit eten kunnen gaan. Op de kaart staan ook enkele vleesgerechten.

 

Biologisch

Vigo werkt zoveel mogelijk met producten zonder toevoegingen. De vis is waar mogelijk biologisch, lijngevangen wilde vis en MSC gecertificeerd. Visrestaurant en seafoodbar Vigo is dinsdag t/m zondag geopend van 12.00 – 24.00 uur. www.restaurantvigo.nl

 

In Vismagazine van januari leest u meer over Vigo.

 

Altijd op de hoogte blijven?