Nieuws

Vismagazine presenteert het VIS-journaal

1
Vispiratie

Vismagazine Vis maakte tijdens de derde editie van het Vers Inspiratie Platform in Expo Houten het eerste VIS-journaal. Tijdens VIP 2017 vonden ook de Vispiratiedagen plaats.

Petra Hermans en Bart Veenstra trokken samen met cameraman Koos Groenewold langs standhouders en evenementen tijdens de beurs, zoals de haringsnij keuringen, de Kibbeling Cup en de workshop van Jörgen Raymann.

 

 

 

Deel dit artikel

1 reactie op “Vismagazine presenteert het VIS-journaal

  1. Namens de organisatie van Vers Inspiratie Platform (VIP), Versplatform, VNV en Visgilde bedanken wij de exposanten voor hun bijdrage en de geweldige inspiratiezones en ook de bezoekers en hopen u volgend jaar weer te zien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *