Nieuws
Inspiratieavond

De Spakenburgse Vishandel Vereniging (SVV) organiseert ook dit jaar weer een inspiratieavond. De spreker van dit jaar is Jan van Setten. Op maandag 24 april spreekt hij over klanten en hun bijzondere gedrag. De inspiratieavond is voor vishandelaren én hun medewerkers. Ook alle leden van de VNV zijn uitgenodigd.

Jan van Setten

Jan van Setten is een van Nederlands meest gevraagde sprekers op congressen en klantendagen. Van Setten is een expert op het gebied van klantgerichtheid en gedrag van consumenten. Hij houdt een toegankelijk, praktisch betoog vol verrassende wendingen. Naast humor krijgt de luisteraar ook handige tips en inzichten. Deze zijn voor iedereen direct toepasbaar in de praktijk. “Het leven is verontrustend eenvoudig”, luidt een van Van Setten’s uitspraken. En “Discussieer alleen met klanten waar je vanaf wilt.”

Twizst in Bunschoten

De avond is in Twizst in Bunschoten en begint met een inloop om 19.30 uur. Het programma start om 20.00 uur. Aanmelden kan via info@ruvis.nl of bij een van de bestuursleden van de SVV.

 

 

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *