Nieuws

Seafood Parlevliet (gevestigd in IJmuiden) heeft Royal Dutch Seafood (RDS – gevestigd in Tholen) overgenomen. Door de overname verandert de naam van RDS in Seafood Parlevliet Tholen BV.

Rokerij

Met deze overname verdubbelt Seafood Parlevliet haar capaciteit en kan nog sneller en efficiënter inspelen op de alsmaar stijgende vraag naar onder andere gerookte makreel. Seafood Parlevliet Tholen richtte zich voorheen op gerookte en verse vis. Na de overname is het bedrijf verbouwd tot enkel en alleen een rokerij gericht op de Nederlandse en Belgische markt.

Verdubbeling capaciteit

Mike Parlevliet, directielid van Seafood Parlevliet, is blij met de verdubbeling van de capaciteit: “Tholen ligt centraal tussen onze vestigingen in IJmuiden en Lokeren (België) in. Een tweede rokerij naast SH Meij in IJmuiden geeft voldoende rookcapaciteit om aan de extra vraag vanuit Nederland en het Verenigd Koninkrijk te voldoen, en tegelijkertijd de Belgische retail via Seafood Parlevliet Lokeren te kunnen beleveren. ”

Seafood Parlevliet

Seafood Parlevliet is verwerker en producent van verpakte vis en marktleider in haar productcategorie in de retail in Nederland. Seafood Parlevliet Holding omvat de werkmaatschappijen: Seafood Parlevliet, S.H. Meij, Trade Factory en Seafood Parlevliet Lokeren (België). Sinds vorig jaar is Seafood Parlevliet onderdeel van de Cornelis Vrolijk groep. Met deze recente overname wordt een verdere stap gezet in het bedienen van de hele keten en versterkt de Cornelis Vrolijk groep haar positie in de consumentenmarkt: van schip naar schap.

Lees ook:

Cornelis Vrolijk wil Seafood Parlevliet overnemen (24 augustus 2016)

Cornelis Vrolijk neemt Seafood Parlevliet over (18 juli 2016)

Fusie Seafood Parlevliets (19 maart 2015)

 

 

 

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *