Nieuws

‘Als een vis in het water’

Galerie Posthuys

Jaarlijks organiseert Galerie Posthuys vanaf Vlaggetjesdag een tentoonstelling over haring en vis. Tot en met 27 augustus is in de galerie in De Koog op Texel de tentoonstelling ‘Als een vis in het water’ te zien. In deze groepsexpositie brengen twaalf kunstenaars een ode aan vis, haring, visserij en Hollandse folklore.

De deelnemende kunstenaars zijn: Ortaire de Coupigny (visblikjes), Barbara Guldenaar (keramiek en aquarellen), Florentine Haak (schilderijen), Rutger Hiemstra (schilderijen), Edith Janzen (brons), Jeannet Klement (keramiek), Gerrie Lulof (keramiek), Wendy Limburg (keramiek), Edith Madou (keramiek), Maurice Christo van Meijel (keramiek en monoprints), Marian Smit (papiersculpturen) en Annemarie Verschoor (tekeningen en schilderijen). In Strandpaviljoen Paal 19 Half zijn schilderijen van Betteke Akkerman en Gertjan Scholte-Albers te zien en monoprints van Maurice Christo van Meijel.

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *