Advertorial

Flynth: Adviseur met kennis van uw branche

Flynth

Wij merken de trend op, dat door automatisering de boekhoudkundige werkzaamheden veranderen. Van het vastleggen en coderen van administraties gaat het nu om analyse van data, van het bespreken van de jaarrekening van vorig jaar naar het coachen van de ondernemers.

Flynth is een moderne accountantsorganisatie met ambitie. Onze structuur heeft een coöperatieve gedachte, want we doen het samen. We delen kennis en we bundelen kennis. Daardoor ontstaan nieuwe ideeën en nieuwe kansen. Kansen waar klanten van profiteren. Concreet betekent dit, dat onze accountants en adviseurs worden opgeleid om uw branche te kennen. Zo kunnen wij samen met u werken aan een beter resultaat.

Uiteraard kunt u nog altijd bij ons terecht voor uw boekhouding en uw fiscale aangiften. Dat doen wij graag en dat doen wij goed! Maar die andere uitdagingen, waarmee u als ondernemer geconfronteerd wordt, daar heeft u een deskundige en innovatieve adviseur bij nodig. Dus aangenaam kennis te maken:

Wij zijn FLYNTH!

Flynth vindt u onder andere in Urk (088 2369400). Kijk voor meer informatie op www.flynth.nl of stuur een e-mail naar urk@flynth.nl
Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *