Nieuws

Superunie: ‘Vis is trending’

Overkoepelend orgaan Superunie, waar 14 supermarktketens onder vallen waaronder PLUS, Dirk en Deen, ziet mogelijkheden voor vis. “Vis is trending”, zegt André van Velzen, hoofd inkoop bij Superunie tegen nieuwssite Intrafish. “Er zijn ook steeds meer vissoorten beschikbaar om te verkopen. Onze missie is daarbij zoveel mogelijk MSC- en ASC- gecertificeerde vis aan te bieden. Ook zou de visindustrie 100 procent transparant moeten zijn, aldus Van Velzen. Daarnaast is het streven om 100 procent garantie te geven rond kwaliteit en aanbod en tevens innovatief te zijn.

De 14 aangesloten supermarktketens – vooral familiebedrijven – hebben in Nederland samen circa 1.800 winkels en een marktaandeel van 30 procent.

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *