Nieuws
Jumbo gebakken lekkerbek en gebakken kibbeling
©Jumbo

Jumbo laat een veiligheidswaarschuwing uitgaan voor de producten gebakken lekkerbek en gebakken kibbeling. In de vis zit de listeria bacterie. Dit kwam naar voren in een kwaliteitscontrole. Consumptie kan een gevaar vormen voor de gezondheid, met name bij zwangere vrouwen, ouderen en mensen met een verzwakt afweersysteem.

Jumbo lekkerbek en kibbeling

De veiligheidswaarschuwing geldt voor de volgende producten:

  • Jumbo Gebakken lekkerbek
    EAN productcode: 2324202xxxxxx (Op de plaats van de xxx staan getallen)
    THT: alle THT codes
  • Jumbo Gebakken kibbeling
    EAN productcode: 8718452215645
    THT: alle THT codes

Jumbo vraagt klanten om het product niet te consumeren en terug te brengen naar een Jumbo-filiaal. Zij krijgen hun geld terug. Een aankoopbon is niet nodig. Voor meer informatie kunnen klanten contact opnemen met de klantenservice via 0800 – 0220 161 of Jumbo.com.

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *