Productnieuws

Showa 708 Nitril handschoen

Showa presenteert de nieuwe Showa 708: een lichtgewicht ‘hybride’ Nitril handschoen, De combinatie van grip, duurzaamheid en zachte materiaaleigenschappen zorgt voor  werkbare en comfortabele handbescherming. De handschoen is ideaal voor professionals die werken in vochtige, vettige of chemische omgevingen. Het gepatenteerde profiel zorgt voor een solide grip.

De Showa 708 is dan ook een lichte en zeer sterke nitril handschoen die zowel in de voedingsmiddelenindustrie als in de chemische industrie aan alle vereiste normen voldoet. De  nitril stretchformule zit als een tweede huid om de hand. De geringe dikte van 0,23 mm en het visgraatpatroon op de handpalm beschermen tegen slijtage. De vingertoppen zijn voorzien van een extra textuur voor meer vingergevoeligheid. De handschoen biedt een hoge bescherming tegen chemische risico’s volgens de nieuwe normering (EN ISO 374-1:2016/type B JKOPT) en is tevens gekeurd voor werken in de voedingsmiddelen-industrie.
De Showa 708 is tweezijdig draagbaar en is verkrijgbaar in een maatrange van 07/S t/m 12/3XL.

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *