Nieuws

Holland Fisheries Event 2018 al flink vol

Holland fisheries event

De achtste editie van Holland Fisheries Event vindt plaats op 5 en 6 oktober 2018 op Urk. De beurs zal wederom een internationaal karakter hebben. De Koningshof Party & Events in Urk wordt voor de vierde keer omgebouwd tot beursvloer voor meer dan 100 exposanten uit de visserij – en maritieme sector. Dat is aanzienlijk groter dan de vorige edities. Holland Fisheries Events groeit vanwege de groeiende vraag van bedrijven – uit voornamelijk het buitenland – om zich te presenteren. De beurs biedt binnen- en buitenlandse exposanten de mogelijkheid hun nieuwste producten en noviteiten te tonen aan een breed zakelijk publiek.

Beursvloer verhuur

De beursvloer is voor meer dan 80 procent al verhuurd aan geïnteresseerde bedrijven uit heel Nederland en ook uit landen zoals Denemarken, België en Spanje. “De interesse van de binnen- en buitenlandse bedrijven is groot. Na de editie in 2016 werd door de meeste aanwezige standhouders direct een reservering gedaan voor de komende editie in 2018. “Op de Nederlandse visserijbeurs moet je gewoon staan. Niet alleen voor relatieonderhoud, maar ook voor het binnenhalen van orders”, vertelt  Klaas-Jelle Koffeman, voorzitter van Stichting Visserijdagen Urk die initiator is van Holland Fisheries Event.

Startup paviljoen

Holland Fisheries Event staat bekend als beurs waar de grote en gerenommeerde bedrijven uit de sector aanwezig zijn. Maar de beursorganisatie wil ook het MKB en starters trekken om zich te presenteren. Deze editie wil de beursorganisatie mogelijkheden bieden voor starters in het speciaal daarvoor ingerichte Startup paviljoen. Voorzien van alle gemakken zoals catering en wifi, maar dan voor een aantrekkelijke ‘startersprijs’.

Bedrijven die voor 31 december 2017 een stand reserveren ontvangen 10% korting op de standprijs. Kijk op www.holland-fisheries.nl of mail naar info@holland-fisheries.nl.

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *