Nieuws

Online supermarkt bezorgt verse Noordzeevis

Stichting Noordzeevis uit Scheveningen

Als “eerste en enige Nederlandse supermarkt” bezorgt websuper Picnic verse Noordzeevis uit Scheveningen bij klanten thuis, schrijft Distrifood. Picnic is een samenwerking aangegaan met de Stichting Noordzeevis Scheveningen, die de verse vis uit Scheveningen promoot. Vooralsnog kunnen de Haagse klanten van Picnic kiezen uit wijting en rode poon van visgroothandel Den Heijer.

Volgens Michiel Muller, medeoprichter van Picnic, past de Noordzeevis prima bij de duurzaamheids- en lokale ambities van de websuper. “Het aanbieden van vis die in Nederlandse wateren is gevangen en vervolgens in Scheveningen is verwerkt, past perfect bij onze filosofie. En natuurlijk is het ook gewoon een mooi, vers en overheerlijk product.” Op termijn zal de Scheveningse Noordzeevis ook zijn weg vinden naar Picnic-klanten elders in het land.

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *