Nieuws
Yellowtail Kingfish
Foto: Kingfish Zeeland

Pure Pacific Yellowtail, de duurzaam gekweekte topvis van Kingfish Zeeland B.V uit Colijnsplaat/Kats, is uitgeroepen tot Overall winnaar van de Horecava Innovation Award 2018. “Gekweekt op land, zonder antibiotica of chemicaliën. Een smakelijk en verantwoord alternatief voor onder andere blauwvintonijn en daarmee een game changer in de wereld van de kweekvisserij”, oordeelt de jury. De prijsuitreiking van de 18e editie van deze innovatiewedstrijd vond plaats op maandag 8 januari; de eerste dag van Horecava 2018, in RAI Amsterdam.

Karel Vos Duurzaamheid Award

Gezonde gasten, gezonde werkomgeving, gezonde resultaten en een gezonde planeet. Dat zijn samengevat de drijfveren die ten grondslag liggen aan de winnende innovaties in deze editie van de wedstrijd om de Horecava Innovation Award en de Karel de Vos Duurzaamheid Award. Laatstgenoemde award was voor het Lotus PRO schoonmaaksysteem, een schoonmaaksysteem dat koud leidingwater simpel, snel en veilig omzet tot gestabiliseerd ozonwater, en hiermee álle dagelijkse schoonmaakchemicaliën vervangt.

Bekijk hier alle winnaars van de Horecava Innovation Awards:
www.horecava.nl/innovaties/hia-winnaars/ 

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *