Nieuws

Frietboutique introduceert Lobster Fries

Lobster Fries

Frietboutique ontwikkelde samen met chefkok Rolph Hensens van HMB Restaurant Lobster Fries. Dit ‘culinaire frietje’ bestaat uit verse friet met avocado-citroen crème en gekookte kreeft. Lobster Fries zijn van 14 februari tot en met 18 maart tijdelijk verkrijgbaar bij de Frietboutique en HMB Restaurant in Rotterdam.

De eigenaren van de Frietboutique, Sammy Berendsen en Pebbles van Noorden, brengen regelmatig specials op de markt. Zo lanceerden ze vorig jaar in samenwerking met Hands Off My Chocolate een frietje chocolade en in 2015 brachten ze samen met House of Caviar & Fine Food Frietje Kaviaar, het duurste frietje van Nederland.

Voor de nieuwe special werken ze samen met chefkok Rolph Hensens, eigenaar van HMB Restaurant en Rolph’s Deli. Hensen combineert bijzondere en klassieke gerechten tot een gerecht dat voor iedereen toegankelijk is.

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *