Nieuws

Rodé Vis opent Leroy Seafood Center

Rodé Vis
Foto: Rodé Vis

Rodé Vis, onderdeel van de internationale Leroy Seafood Group, opent haar vijfde en grootste locatie, het Leroy Seafood Center. De nieuwe fabriek heeft 11.000 m² productieruimte, is volledig geautomatiseerd en voldoet aan alle huidige en verwachte regelgeving op het gebied van voedselveiligheid en duurzaamheid.

Het Leroy Seafood Center gaat tevens fungeren als diepvries opslag voor alle Leroy vestigingen en logistieke spil voor de andere vier Nederlandse productielocaties van Rodé Vis. Momenteel wordt in de nieuwe fabriek proefgedraaid. In week 7 gaat het Leroy Seafood Center volledig in productie.

Rodé Vis is onderdeel van de Noorse Leroy Seafood Group, de tweede zalmkweker ter wereld en de grootste visexporteur van Noorwegen. De groep heeft wereldwijd 3800 werknemers, produceert dagelijks vijf miljoen maaltijden voor consumenten in tachtig landen en had in 2016 een jaar omzet van 1,77 miljard euro.

Meer informatie: Rodé Vis B.V.

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *