Nieuws

Start Vers Inspiratie Platform

De vierde editie van het Vers Inspiratie Platform gaat vandaag (19 maart) om 15.00 van start. Deze eerste dag is interessant voor de visbranche want dan is het Vispiratie! Vismagazine is natuurlijk aanwezig op de beurs. U vindt ons naast het speciale Vispiratieplein, in stand 41.

Vispiratie

Op het vispiratieplein is vandaag van alles te beleven voor de visspecialist. Zo introduceren de Vereniging van Nederlandse Visspecialisten (VNV) en de Centrale Vereniging voor de Ambulante Handel (CVAH) de Nationale Haringtest. Deze nieuwe test richt zich op het vinden van de lekkerste en beste haringen per provincie.

Ook kunnen visspecialisten dit jaar weer deelnemen aan de Nationale Keuring Haring Snijden. Tussen 15.00-20.00 kunnen ze hun kennis en kunde rondom het haring snijden testen. Deelnemers krijgen later een oorkonde met de beoordeling opgestuurd.

Daarnaast zijn er verschillende inspiratiezones en pleinen met productpresentaties en -demonstraties. Er is een proefplein met hapjes en producten en een speciaal bbq-plein. Ook zijn er verschillende masterclasses en workshop.

Loek Peters

Acteur Loek Peters geeft samen met Dave Kessels (TTC) beide dagen de VIP-masterclass ‘Maak de ander beter’. Dit proefcollege van de Versplatform Academie is gericht op de ondernemersvragen die de versspecialist heeft. Peters en Kessels dagen de deelnemers van deze interactieve masterclass uit om na te denken ‘hoe het anders kan’. Peter heeft vanuit zijn ervaring als acteur een filosofie ontwikkeld voor het bedrijfsleven met als uitgangspunt de ander zo goed mogelijk zijn werk te laten doen.

 

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *