Nieuws

Vispiratie onderdeel van versbeurs VIP 2018

Het Vers Inspiratie Platform (VIP) 2018 vindt dit jaar plaats op 19 en 20 maart in Expo Houten. Inmiddels is al 95 procent van de vloer ingevuld. Er zijn verschillende inspiratiezones en pleinen met productpresentaties en -demonstraties. Er is weer een proefplein met hapjes en producten en ook op het bbq-plein kunnen bezoekers proeven van de diverse producten van de barbecues. Ook zijn er verschillende masterclasses en workshop.

Vispiratie

Maandag 19 maart is het Vispiratie. De beurs staat dan in het teken van vis. Op het speciale Vispiratieplein is van alles te beleven voor de visspecialist. Zo worden er garnalen gepeld en vindt de introductie van de Nationale Haringtest plaats. Deze nieuwe test bekijkt per provincie waar de consument de beste Hollandse Nieuwe kan halen.

Ook vindt weer de jaarlijkse Nationale Keuring Haring Snijden plaats. Tussen 15.00-20.00 kunnen visspecialisten hun kennis en kunde rondom het haring snijden testen. Deelnemers ontvangen een oorkonde. Belangstellenden kunnen zich hiervoor aanmelden bij VNV.

Vismagazine

Vismagazine biedt exposanten de mogelijkheid om hun product te presenteren in een filmpje van 60 seconden. Voor slechts € 299,- maakt Vismagazine een productclip tijdens de eerste beursdag. Meer informatie en aanmelden? Mail naar marketing@vakbladen.com o.v.v. productclip VIP.

Vismagazine is aanwezig op de beurs en doet verslag. Bekijk hier ons verslag van VIP 2017.

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *