Nieuws
Zeeen van Tijd

Half februari opende Visrestaurant Zeeën van Tijd de deuren in Roosendaal. Dagelijks serveert het restaurant verse Noordzeevis. Niet alleen de ‘bekende soorten’, maar ook zogenaamde bijvangst. “Daarin zit nog zoveel wat mensen helemaal niet meer kennen”, zegt eigenaar en kok Tom Dusseldorp over de Noordzee tegen BN de Stem.

Dusseldorp heeft een passie voor vis. Hij stond in de keuken van Zeelandia en had al eerder een visrestaurant. Hij benadrukt het belang van verse vis. “Wij serveren alleen vis van zogenaamde tweedaagse kotters, die maar twee dagen op zee blijven voor ze naar de afslag gaan. Naast de bekende inheemse vissen en schaal- en schelpdieren, tonen we elke dag de bijvangst in de vitrine op ijs”.

Het restaurant werd voor de opening verbouwd. Er is nu een open keuken en een muur van steigerpalen. Zeeën van Tijd is het eerste echte visrestaurant in Roosendaal.

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *