Nieuws

Belgische nominaties SEG-awards

Van 24 t/m 26 april vindt in Brussel de grootste visbeurs ter wereld weer plaats: Seafood Expo Global, tezamen met de processingbeurs Seafood Processing Global. De hele Brusselse Expo staat dan in het teken van vis en alles wat daarbij hoort. Op de eerste beursdag worden ‘s avonds in het Auditorium 2000 de Seafood Excellence Global Awards uitgereikt.

Nominaties Seafood Excellence Global Awards

Helaas dit jaar geen Nederlandse genomineerden. Wel – en dat is bijna jaarlijks het geval –  Marine Harvest Pieters, dit keer met zalm-tournedos. Ook de Viciunai Group is genomineerd, met Salm’ON & Man’GO en Surimi Lasagne Sheets. Er zijn 17 landen die nominaties in de wacht hebben gesleept. Landen als Frankrijk, Noorwegen en Canada zijn te verwachten namen, maar verrassender landen in de lijst zijn Sri Lanka, Maleisië en de Filipijnen.

Meer informatie: www.seafoodexpo.com/global

 

 

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *