Nieuws

De Bewuste BBQ van Verstegen

Verstegen

Verstegen Spices & Sauces introduceert ‘de Bewuste BBQ’. Dit complete bbq-assortiment bestaat uit verantwoorde producten, van Pure producten tot sauzen. Het assortiment voor de bewuste BBQ sluit aan op de trend van de bewuste consument. Veel producten dragen het Pure Label. Producten met dit label bevatten geen MSG, geen declarabele allergenen, geen fosfaten en een minimale hoeveelheid zout.

Rich Taste Marinades

Naast een alles-in-één-mix voor barbecueworst komt Verstegen met een verantwoord alternatief voor het marineren. De nieuwe Rich Taste Marinades bestaan uit een combinatie van olie en waterbasis. Daardoor geeft de marinade volgens Verstegen een intense smaak en een prachtige glans. De Rich Taste Marinades hebben een inwerktijd van 12 uur. Dit zorgt ervoor dat de marinades dieper in het product trekken en het product mals en langer houdbaar wordt. De Rich Taste Marinades zijn overal voor te gebruiken. Of het nu om vlees, vis, halal of vegetarische producten gaat.

Guilt Free sauzen

Bij een BBQ horen ook sauzen. Hiervoor ontwikkelde Verstegen de Guilt Free sauzen. Deze sauzen bevatten geen toegevoegde suikers of zoetstoffen. De sauzen zijn gemaakt van kruiden en specerijen, bevatten geen declarabele allergenen en alleen van nature aanwezige suikers.

Tijdens VIP 2018 presenteerde Verstegen ‘de Bewuste BBQ’. Bekijk hier het filmpje. Meer informatie over de Bewuste BBQ en andere producten staan op de site van Verstegen.

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *