Nieuws
eerste kistje meischol
De veiling van 2018

De veiling van het eerste kistje meischol op Urk heeft het mooie bedrag van 70.000 euro opgebracht. Het Urker visbedrijf Dayseaday bracht het laatste en beslissende bod uit. De veiling stond onder leiding van veilingmeester Gilbert Bastiaanssen, geassisteerd door tv-presentator Andries Knevel.

Goede doel dit jaar is Mercy Ships, een christelijke organisatie die medische hulpgoederen levert voor kinderen in Afrika. Met dit bedrag zullen 280 kinderen een oogoperatie kunnen ondergaan. Voorzitter van de Stichting Visserijdagen Urk, Klaas-Jelle Koffeman, overhandigde de cheque met het eindbedrag aan Marianne Huurman, interim-directeur van Mercy Ships.

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *