Nieuws

Van der Lee Seafish breidt uit

Van der Lee Seafish

Van der Lee Seafish uit Urk gaat uitbreiden. Het bedrijf krijgt hierdoor een omvang van 2700m2. De uitbreiding startte eerder dan gepland vanwege de brand die in april woedde. Hierdoor brandde een opslagloods af. “We moesten nu doorpakken’’, zegt directeur Gijs van der Lee tegen Visserijnieuws.

Uitbreiding

De uitbreiding bestaat uit een vriescel met een capaciteit van 3.500 pallets en een grote expeditiehal met drie laaddocks. Daarnaast wordt ook de paneelhal vergroot. Boven komt opslagruimte. L. Post & Zonen neemt de bouw op zich. Voorjaar 2019 moet de uitbreiding klaar zijn.

Van der Lee Seafish

Van der Lee Seafish bestaat sinds 1973 bestaat. Het bedrijf is een visverwerker en distributeur, levert aan iedereen: van internationale importeurs tot de viswinkel op de hoek. Het assortiment bestaat uit diepgevroren Noordzeevis, importvis en gepaneerde en voorgebakken visproducten.

Lees ook:

Brand bij visverwerkingsbedrijf Van der Lee Seafish ( )

Meer informatie: Van der Lee Seafish B.V.

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *