Nieuws

Variomixer gedemonstreerd bij Baaijens

Tijdens het Inotec Event deze zomer bij Baaijens Industrial Equipment in Oss werd het Variomixer mengsysteem gedemonstreerd. Hiervoor werd een open huis voor de gehele foodindustrie gehouden, waarbij de thema’s innovatie en technologie centraal stonden.

Het mengsysteem van de Variomixer  zorgt voor een optimale vermenging van producten door de onafhankelijk van elkaar beweegbare mengspiralen. Daarnaast het volledige WT assortiment t.b.v. worstlink snijmachine, maar ook de Inotec Microcutter voor fijn deeg en emulsies, voorzien van een computergestuurd in- en verstelbaar mes waardoor constante productresultaten gewaarborgd zijn. Klanten uit onder andere de vlees- , convenience-, vis- en pluimveebranche konden tevens een volwaardige proces installatie van Baaijens bekijken.

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *