Nieuws

Holland Fisheries Event groeit

Holland fisheries event

Het Holland Fisheries Event is de vakbeurs voor de maritieme en visserijbranche en vindt dit jaar voor de 10e keer plaats op Urk. De Koningshof Party en Events staat op 5 en 6 oktober geheel in het teken van dit event. De beursorganisatie is vereerd dat de CDA-Europarlementariër mevrouw Annie Schreijer-Pierik het Holland Fisheries Event 2018 op vrijdag 5 oktober zal openen. De opening zal plaatsvinden in het ‘Binnenhof’ op de beursvloer, waarna de beurs voor bezoekers opengaat.

Opvallend is verder de toenemende vraag naar stands. Met name de vraag uit het buitenland is vele malen hoger dan bij voorgaande edities, een stijging van 20 procent. Holland Fisheries Evenrt groeit als zakelijke visserij- en maritieme beurs. Er is al een paviljoen extra bijgezet om aan de vraag te voldoen.

Naast de vakbeurs zijn er beide dagen lezingen verzorgd door hoofdsponsor Flynth en MDV, Masterplan Duurzame Visserij.

Meer informatie: www.holland-fisheries.nl. Bezoekers hebben gratis entree na inschrijving via de link op de website. Een toegangskaart is beide dagen geldig. Parkeren is eveneens gratis bij het beursterrein.

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *