Nieuws

Provincie Zuid-Holland ambassadeur Noordzeevis

Jeannette Baljeu, gedeputeerde Provincie Zuid-Holland, heeft op donderdag 20 september een oorkonde ontvangen behorende bij het ambassadeurschap voor Noordzeevis uit Scheveningen. “Ik ga een goede ambassadeur zijn”, aldus Baljeu.
De Provincie Zuid-Holland had tijdens de lunch Noordzeevis op het menu staan voor al haar medewerkers. Zo waren er mosselen voor de liefhebbers en was er sushi en sashimi van makreel verkrijgbaar. Deze makreel was s ’ochtends geveild op de visafslag van Scheveningen en werd ter plekke gefileerd en verwerkt tot verse sushi en sashimi. Provincie Zuid-Holland wil meer met lokale ondernemers samenwerken en is daarom ambassadeur geworden van Stichting Noordzeevis uit Scheveningen. Jeannette Baljeu nam de oorkonde voor het ambassadeurschap in ontvangst van Suzanne van der Pijll en Barry Verbeek, bestuursleden van Stichting Noordzeevis uit Scheveningen.

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *