De eerste editie van Amsterdam Food Week

1 oktober 2018

Vandaag gaat de eerste editie van de Amsterdam Food Week van start. Van 1 tot en met 7 oktober komen chefs, ondernemers, onderzoekers, voedselrecensenten, bestuurders en talenten samen in het Food Center Amsterdam.

Amsterdam Food Week

Het programma van Amsterdam Food Week behandelt alle actuele onderwerpen in de foodscene. Van innovatie, duurzaamheid en diversi­teit, tot distributie- en personeelsbeleid. Het doel is om Amsterdam naar een nóg hoger culinair niveau te brengen. Op het programma staan onder andere een inspiratiemarkt, work­shops, presentaties en rondleidingen. Dit gebeurt samen met ‘smaakmakende’ gasten zoals:

  • Ron Simpson – The Avocado Show
  • Joris Lohman – Food Hub
  • Monique Mulder – Dutch Cuisine
  • Sarriel Taus – World of food
  • Willem Treep – The Food Line Up
  • Helen Kranstauber – Food Cabinet
  • Laura Heerema – Giant Leaps
  • Cees Holtkamp – Patisserie Holtkamp
  • Agnieszka van Batavia – Duurzaamheidsexpert
  • Guus Vredenbrug – Food Things
  • Anita Bos – KHN
  • Sven Sallaerts – Pesca
  • Tjitze van der Dam – Executive Sous Chef QO Amsterdam
  • Albert Kooy – Dutch Cuisine
  • Hidde de Brabander – Meester Patissier
  • Yvette van Boven – Kok, schrijfster en presentatrice

Op 1 oktober wordt ‘s avonds tijdens het openingsdiner de eerste Smaakburgemeester van Amsterdam benoemd. Meer informatie over het programma en aanmelden staat op de website van Amsterdam Food Week.

 

Altijd op de hoogte blijven?