Bedrijfsvoering

Kennisevent voor de foodindustrie

Foodindustrie Experts lanceert haar eerste kennisevent, op 8 november. Dit jaarlijks terugkerende event is exclusief voor ondernemers van foodproducerende bedrijven.

De organiserende partners leveren elk een eigen specialisme op het gebied van wegen, bedrijfsnetwerken, verpakken, transport(planning), software, automatisering, gebouwontwikkeling en communicatie. De gezamenlijke focus ligt op het optimaliseren van bedrijfsprocessen binnen de (vers) foodbranche met als doel een totaaloplossing voor de klant te kunnen bieden. FoodIndustrie Experts is een project van b2b Communications, Multivac Nederland, RBK Group, Espera Nederland en Evo-it.

Laat je dit jaar inspireren door Björn Kuipers; supermarktondernemer (in 2016 ‘Beste Jumbo van Nederland’) en FIFA voetbalscheidsrechter en door Gerrit Grievink; een belangrijke inspiratiebron voor retailorganisaties, merkartikelfabrikanten, versleveranciers en andere spelers in de distributiekolom.

Met nu al ruim 47 aanmeldingen van grote spelers uit de foodindustrie is dit een event dat je niet mag missen. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Ben je foodproducent en ondernemer/beslisser? Meld je snel aan en kom netwerken met medebeslissers uit de sector! Er is nog een aantal plekken beschikbaar.

Meer informatie: www.foodindustrieexperts.nl

 

 

 

 

 

 

FoodIndustrie Experts is een project van b2b Communications, Multivac Nederland, RBK Group, Espera Nederland en Evo-it. Mediapartner: Vakblad Voedingsindustrie.

Powered by Wallbrink Crossmedia Groep.

 

 

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *