Evenementen

Kom naar het Holland Fisheries Event

Komend weekend opent De Koningshof Party & Events op Urk zijn deuren voor de tiende editie van het Holland Fisheries Event. Op vrijdag 5 en zaterdag 6 oktober zijn ruim 100 exposanten uit de visserij- en maritieme sector, zowel uit binnen- als buitenland in hun beursstand te bezoeken. De organisatie rekent op zo’n 4.000 bezoekers.

Opvallend is het toenemende vraag naar een stand vanuit het buitenland. Wederom is het aantal stand dan ook uitgebreid. Daarvoor is op het beursterrein een extra paviljoen neergezet. De beurs staat in het teken van  investeren in innoveren op het gebied van techniek en kennis.
De officiële opening vindt plaats op vrijdag 5 oktober om 10.30 uur door CDA-Europarlementslid Annie Schreijer-Pierik. In haar toespraak zal zij ingaan op de positie van de Nederlandse visserij vanuit Europees oogpunt. Daarna, om 11.00 uur gaan de deuren open voor het publiek.

Flynth-paviljoen

Flynth adviseurs en accountants is hoofdsponsor van Holland Fisheries Event. De A-zaal krijgt de naam Flynth-paviljoen, waar bedrijven gerelateerd aan het Masterplan Duurzame Visserij zoals Padmos, Hoekman Shipbuilding en Comint Urk, zullen uitpakken en waar de laatste innovaties en de nieuwste plannen op het gebied van visserijondernemerschap gepresenteerd zullen worden.

Noviteiten

Diverse bedrijven zullen hun noviteiten presenteren op deze beurs. TvK Instructie verzorgt maritieme STCW trainingen en heeft een nieuwe veiligheidstraining opgezet. Jooren scheepsschroeven heeft een nieuwe variant ontwikkeld. Reden genoeg om deze en de andere stands op het Holland Fisheries Event te bezoeken.

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *