Evenementen

Middelkamp Vis presenteert zich op Inspirational

Middelkamp Vis

Middelkamp Vis is een van de deelnemende partners van Inspirational. De zesde editie van deze horecavakbeurs biedt demonstraties en masterclasses gericht op het feestdagenseizoen. Deze kleinschalige beurs vindt plaats op 12 en 13 november bij het hoofdkantoor van Rational in Almelo.

Middelkamp Vis

De groothandel Middelkamp Vis richt zich op grootverbruikers van vis. Op de beurs is eigenaar Bert Middelkamp aanwezig. Hij geeft iedere dag een masterclass over Nederlandse kweekvis. Bert neemt de deelnemers mee in de wereld van kweekvis en presenteert een aantal gerechten.

Inspirational 2018

Inspirational is een beurs met toonaangevende leveranciers voor de professionele keuken. De beurs is gericht op professionals uit de horeca, catering en instellingskeuken. Naast masterclasses staan er verschillende kookdemo’s op het programma. Er zullen verschillende visgerechten worden bereid en er is aandacht voor het fileren van vis.

Naast Middelkamp presenteren ook de andere partners zich. Dit zijn Rational, Bolscher meer dan vlees, Twentsch wijnhuis, Panesco, Beukenhorst koffie, Verstegen spices & sauces, Bresc, Grensland Zuivel, VersvoorHoreca.nl, Cuno Moormann & Zn., Naturalia, Meindersma, Eijsink, AySay, Go-Tan en Le Nouveau Chef.

 

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *