Nieuws

Chef-kok Sebastiaan Knottnerus opent The Knott

1
The Knott

Den Haag heeft er een nieuw visrestaurant bij. Chef-kok Sebastiaan Knottnerus nam het Restaurant Christian over en opende daar The Knott. Dit nieuwe restaurant heeft een moderne, Franse keuken, waar seafood de boventoon voert.

The Knott

The Knott heeft één menu wat bestaat uit verse seizoensgebonden lokale producten. Centraal staan zilte smaken, die zijn geïnspireerd op de zee. Het restaurant heeft een menu en wordt per seizoen en per dagvangst aangepast.

Sebastiaan Knottnerus

Sebastiaan Knottnerus is ook wel bekend van Private Dining bedrijf: Chef at. Daarnaast was hij Finalist van Amsterdam Foodpitch 2018 met zijn eigen product: Beurre de Mer (visboter). Deze luxeboter is verkrijgbaar in drie verschillende smaken: Ansjovisboter, Haringkaviaar & Bottargaboter, en Gerookte Makreelboter.

Deel dit artikel

1 reactie op “Chef-kok Sebastiaan Knottnerus opent The Knott

  1. Marleen schreef:

    Wij hebben er gegeten! Geweldig wat een toprestaurant. Een Michelin ster lijkt een kwestie van tijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *