Nieuws
Fieret vishandel Oostburg B.V.
© Fieret vishandel Oostburg B.V.

Fieret vishandel Oostburg B.V. heeft via de Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit een veiligheidswaarschuwing uit laten gaan voor de tonijnsalade. Tijdens een kwaliteitscontrole bleek dat dit product een ingrediënt met de allergenen tarwe/gluten bevat, terwijl dit niet op de verpakking is vermeld.

Consumptie van de tonijnsalade kan gevaarlijk zijn voor mensen die allergisch zijn voor tarwe. Daarom verzoekt Fieret vishandel Oostburg deze mensen dringend om het product niet te eten en terug te brengen naar de winkel. De tonijnsalade is alleen verkocht bij Fieret Oostburg, Plus Breksens, Jumbo Breskens en Plus Aardenburg.

Het gaat om het volgende product:
Tonijn salade 175 gram (blanco verpakking)
Houdbaarheid 02-11-2018
Code 02-11-2018

 

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *