Nieuws

Nieuw bedrijfspand Marel Boxmeer geopend

Marel

Marel Boxmeer heeft een nieuw kantoor in Boxmeer. De uitbreiding van het kantooroppervlak en fabrieksruimte was essentieel om alle toekomstige ontwikkelingen tegemoet te treden.

Afgelopen donderdag 29 november was de officiële opening van de nieuwbouw. De vice-commissaris van de koning van de provincie Noord-Brabant Bert Pauli, Marel CEO Árni Oddur Thórdarson en Anton de Weerd verrichten deze opening. Het nieuwe kantoor heeft twee verdiepingen aan kantoorruimte, een uitgebreide productieruimte en een vernieuwd R&D centrum. Het kantooroppervlak is 1700m2 in zijn geheel. In het nieuwe R&D center komen de R&D teams van Marel Poultry, Meat en FP samen. Het samenvoegen van deze bedrijven stimuleert samenwerking en interactie in onderzoek en ontwikkeling

Nodig

Marel blijft groeien op het gebied van de pluimvee-, vlees en visverwerkende industrie. Daarom had het bedrijf meer productie, meer ideeën en meer medewerkers nodig. “De investering in een vernieuwd en uitgebreid bedrijfspand was nodig om al onze mensen de beste werkomgeving te bieden”, zegt Anton de Weerd, Managing Director Marel Poultry.

In de toekomst

“Deze investering bevestigt de sterke positie van Marel in Boxmeer nu en in de toekomst. De Boxmeerse vestiging is het hart van de Marel Poultry-divisie waar in de afgelopen 55 jaar veel nieuwe innovaties werden ontwikkeld en gelanceerd; dat onderstreept nog eens het belang van de agri-food sector in Noord-Oost-Brabant.”, zegt de Weerd.

Uiterlijk

De buitenzijde en het interieur van het nieuwe gebouw hebben houtelementen, om het een moderne look en feel te geven. Ook de voorkant van het gebouw is aangepakt om een visuele eenheid te creëren. De Weerd is erg tevreden over het resultaat: “We zijn blij en trots dat we onze medewerkers deze prettige werksfeer kunnen bieden. Ik ben ervan overtuigd dat deze nieuwe, inspirerende omgeving onze mensen zal stimuleren tot veel innovatieve ideeën en succesvolle business.”

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *