Nieuws

Nominaties Seafood Champion Awards geopend

28 november 2018 kondigden Diversified Communications en SeaWeb de opening aan van nominaties voor de 2019 Seafood Champion Awards.

De Seafood Champion Awards vonden in 2006 voor het eerst plaats. De genomineerden zijn mensen of organisaties die meewerken aan het bevorderen van duurzaamheid van visproducten in de visserij, watercultuur, toeleveringsketen, detailhandel en restaurants of foodservice. Er wordt ook gekeken naar natuurbehoud, wetenschap, de academische wereld en de media.

Visindustrie

“Er zijn wereldwijd zoveel geweldige duurzame initiatieven en projecten op het gebied van zeevruchten in de hele wereld geleid door de visindustrie, in samenwerking met overheden. De natuurberschermers van Seafood afhankelijke gemeenschappen”, aldus Liz Plizga, vice-president van Diversified Communications.

Categorieën

De Seafood Champion Awards heeft vier categorieën. De eerste categorie is de Seafood Champion Award voor leiderschap. Deze wordt uitgereikt aan iemand die leiderschap toont op het gebied van duurzaamheid en om de gezondheid van de oceanen te verbeteren. Een andere categorie is de Seafood Champion Award voor innovatie. Wie in deze categorie wint, identificeert en past creatieve nieuwe oplossingen toe om ecologische uitdagingen aan te pakken.

De derde categorie is de Seafood Champion Award voor Vision. De winnaar van deze categorie moet een duidelijke toekomstvisie hebben die helpt bij een positieve verandering voor duurzame visproducten. De laatste categorie is de Seafood Champion Award voor Advocacy. Bij deze categorie moet de winnaar een positieve invloed op het openbare beleid hebben en de media gebruiken om het profiel van duurzame schaal- en schelpdieren te profileren.

Nominaties sluiten om 15.59 uur EST op 15 januari 2019. De 2019 Seafood Champion Awards worden uitgereikt tijdens de 15e editie van de SeaWeb Seafood Summit, gehouden op 10 en 14 juni in Bangkok, Thailand.

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *