Handel

Eerste Noordzeevis-award voor Zarautz

Restaurant Zarautz heeft de Noordzeevis uit Scheveningen-award uitgereikt gekregen, de prijs voor de Scheveningse horeca-gelegenheid die het beste gebruik maakt van Noordzeevis uit Scheveningen. Zarautz kreeg van het publiek de meeste stemmen. De prijs werd uitgereikt door burgemeester Pauline Krikke.

Haagse strand- en terrasbeurs

De award werd uitgereikt tijdens de jaarlijkse Haagse strand- en terrasbeurs waar Haagse horeca, exposanten, beleidsmakers en strandpaviljoeneigenaren uit Hollandse kustplaatsen elkaar ontmoeten. Ter afsluiting van de beurs werden er dit jaar voor het eerst drie awards uitgereikt, waaronder de Noordzeevis uit Scheveningen-award. Voorafgaand aan de beurs kon het publiek stemmen op zijn of haar favoriet

De Haagse strand- en terrasbeurs en Stichting Noordzeevis uit Scheveningen hebben de Noordzeevis uit Scheveningen-award samen geïntroduceerd. Ze hopen op deze manier om het gebruik van lokale Noordzeevis onder ondernemers te stimuleren. Naast deze award werd er nog een award uitgereikt voor de meest duurzame onderneming en de beste nieuwkomer.

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *