Nieuws

Nieuwe vormgeving Vismagazine

Vis 1-2019Dinsdag 12 februari verschijnt Vismagazine 1-2019. Het eerste nummer van 2019 heeft een complete restyling ondergaan. Qua vorm en uitstraling is het blad op verschillende fronten aangepast. Hoewel het blad een nieuwe look en feel heeft gekregen, is Vismagazine inhoudelijk hetzelfde gebleven. Vismagazine blijft hét vakblad voor elke visspecialist en dé nieuwsbron voor de vissector met mooie reportages, actualiteiten en columns van specialisten die hun visie geven op de sector.

Wat leest u in de eerste editie van het vernieuwde Vismagazine?

Het thema van het eerste nummer van Vismagazine is rauwe vis en apparatuur. In het blad staat een uitgebreid van verslag van de Horecava. Niet alleen de trends op het gebied van vis worden uitgelicht, maar er wordt ook uitgebreid gekeken naar apparatuur. De redactie van Vismagazine signaleert op apparatuurgebied een overgang van gas naar inductie. Ook in de rondvraag staat apparatuur centraal.

Visserijbioloog Dolf Boddeke kijkt in een interview terug op zijn spraakmakende carrière. Daarnaast is er aandacht voor het cameratoezicht op de garnalenafslagen en de herstructurering van de Schotse visafslag Peterhead. Ook sprak Vismagazine met de Bruinisser visser Dominic Haaij. Er is een mooie reportage over de ambulante vishandel De Vis- en Paling Koning. Eigenaar Ad Krol gaf na een ruim een halve eeuw het stokje over aan zijn dochter Katja. Hoe gaat zij aan de slag met vernieuwing?

In het blad staat een uitgebreid artikel over cybercrime. Het MKB is hier namelijk één op de vijf keer slachtoffer van. Hoe kunt u zich hiertegen beschermen? En verder leest u over pijlstaartinktvis, de nieuwjaarsrecepties van het Visbureau en van Dupan en over de nieuwe stichting Noordzeevis uit IJmuiden.

Nieuwsgierig naar de nieuwe vormgeving? Hieronder een voorproefje!

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *