Nieuws

De Vliegende Visburger

Vliegende Visburger

Bart van Olphen lanceerde op 4 maart de Vliegende Visburger bij Bagels & Beans. Deze bagelspecial is tot en met 14 april verkrijgbaar. Aan de Vliegende Visburger is een speciale actie verbonden. Je kunt er een reis naar IJsland mee winnen. Dat verklaart ook de naam, want er komt geen vliegende vis aan te pas. De visburger is gemaakt van duurzaam gevangen IJslandse kabeljauw. 

Fishtales, het bedrijf dat Van Olphen oprichtte om eerlijke en duurzame vis te promoten, levert de kabeljauw burger. Bagels & Beans serveert deze burger vervolgens op een bagel met cheddar, limoenmayonaise, kappertjes, rode ui, citroenzest, sla en komkommer. Klanten die de burger bestellen krijgen een kaartje met een unieke code, die ze kunnen invullen op de website van Fishtales. Eind april wordt uit alle aanmeldingen een winnaar getrokken die een reis voor 2 personen naar IJsland wint. Deze reis wordt aangeboden in samenwerking met Icelandair.

Bagels & Beans serveert al jaren de duurzame vis van Fishtales. Zo levert het bedrijf ook wilde zalm en tonijnsalade. Fish Tales gelooft dat verantwoorde visserij mogelijk is en zet zich niet alleen in voor duurzame vangst en kweek, maar ook voor eerlijke prijzen voor vissers. Zoals ze het zelf zeggen: ‘Alleen op die manier kunnen wij oneindig blijven genieten van al het moois en lekkers dat de zee ons geeft.’ En dat is de reden dat Bagels & Beans voor Fishtales kiest. Medeoprichter Ronald Bakker: “Zo weten we zeker dat je met gerust hart je tanden kunt zetten in jouw belegde bagel met vis.”

 

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *