Nieuws

TV-serie Urk! bij SBS6

2
Urk

SBS6 start vanavond, 19 maart met een televisieserie over Urk. De dorpsgenoten die gevolgd worden in het programma, hebben allen diverse achtergronden, ideeën en gedachtes. Hun portretten onthullen niet alleen hun eigen leven en bezigheden, maar ook komen allerlei bijzonderheden uit het dagelijks leven van de Urkers voorbij die gewoonte zijn in het Flevolandse dorp.

Ook gaat de serie dieper in op de vooroordelen die heersen over Urk. Is het echt alleen maar het geloof, vis en drugs? Waar komen deze vooroordelen vandaan en wat zijn de verhalen hierachter? Is het dorp echt heel traditioneel ingesteld of is er ook ruimte voor mensen die anders denken?

De serie gaat in op zowel de traditionele manier van leven als het meer moderne leven in het dorp en de gemeenschap. Urk laat daarin een dorp zien met verschillende verhalen, bewoners en gezichten.

URK! is vanaf dinsdag 19 maart om 20.30 uur te zien bij SBS 6.

Deel dit artikel

2 reacties op “TV-serie Urk! bij SBS6

  1. Annet schreef:

    Werkelijk waar., nog nooit zoveel dieronvriendelijke mensen ontmoet.
    Ik heb een tijdje dierenambulance gereden daar.. Waardeloos volk! Lees op Google m’n zwanen incident.. Woest was ik. Ik heb nog steeds 1poeske… Ze waren gevonden bij de sportvelden in een kartonendoos…

  2. Bill schreef:

    Nou de drugs heb ik nog niet gezien, maar elke drie zinnen komt het geloof weer naar voren. Of iets materialistisch (huis, auto, kleding). Oppervlakkig en stupide volkje daar. Misschien zou het met drugs erbij wat interessant worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *