Nieuws

De groei van De Marlijn in Renesse

Renesse timmert flink aan de weg als badplaats voor iedereen. Zo’n dertig jaar terug waren het vooral jongeren die de campings bevolkten in de zomers, nu profileert het dorp zich als vakantieoord voor gezinnen. Het centrum van het Zeeuwse dorp is flink opgepimpt en vishandel De Marlijn vormt een centrale ontmoetingsplek. Waar jaren terug een verkoopwagen stond, staat nu een flinke winkel met groot terras met beweegbare overkapping. “Ze stonden hier rijen dik voor lekkerbekken, kibbeling en haring”, lacht Izabella van Proijen, met haar man Ron eigenaar van de zaak. De gemeente Schouwen-Duiveland werkte mee en de uitbreiding kon gerealiseerd worden.

Klanten kunnen zelf hun bestelling invoeren via speciale zuilen op twee plekken in de winkel bestellen.  “Ze staan er ter ondersteuning, de meeste klanten helpen we persoonlijk”, verklaart Izabella. Er wordt vooral veel gebakken vis verkocht, maar ook maaltijden en broodjes.

In Vismagazine 3 (april 2019) staat een artikel over vishandel De Marlijn in Renesse

Nog geen abonnee? Bestel 2 gratis proefnummers via deze link.

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *