Nieuws

Bied mee op het eerste vaatje!

Dinsdag 11 juni vindt de traditionele veiling van het eerste vaatje Hollandse Nieuwe plaats op Scheveningen. Het Nederlands Visbureau organiseert elk jaar de veiling, wat de officiële start van het seizoen van de Hollandse Nieuwe markeert. Dit jaar gaat de opbrengst van de veiling naar de Stichting Mag Ik Dan Bij Jou. Wilt u ook aanwezig zijn bij de officiële veiling, dan verwelkomt het Nederlands Visbureau u graag als bieder, kijk op www.visbureau.nl/bieders.

Vorig jaar leverde de veiling 78.000 euro op voor Stichting Hulphond Nederland. Makro bracht toen het laatste bod uit op de veiling.

Stichting Mag ik dan bij jou

Dit jaar gaat de opbrengst van de veiling naar de Stichting Mag Ik Dan Bij Jou. Cabaretier en liedschrijver Claudia de Breij zal als beschermvrouwe van deze stichting de cheque in ontvangst nemen. De Stichting Mag Ik Dan Bij Jou wil bijdragen aan de veiligheid en geborgenheid van kinderen met kanker tijdens hun behandeling in het ziekenhuis. Door met een Nationaal Mag Ik Dan Bij Jou Fonds een financieel vangnet te bieden, kunnen ouders er zo goed mogelijk voor hun zieke kind zijn. Met de opbrengst van de veiling kan er een mooie financiële bijdrage geleverd worden aan het nationale ontzorgingsfonds van deze stichting. Lees hier meer over het goede doel van dit jaar.

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *