Nieuws

Boix organiseert tweede demomiddag

Boix

Half april organiseerde Boix een demomiddag. Zo’n vijfentwintig geïnteresseerden bezochten deze middag waar de MCT-1/VE schaaltjes opzetmachine werd gedemonstreerd. Vanwege het succes van deze middag, organiseert Boix een tweede demo op 14 mei in de Boix showoom in Eerbeek.

De MCT-1/VE schaaltjes opzetmachine kan gelijktijdig twee verschillende formaten kartonnen schaaltjes opzetten en verlijmen. De machine vormt zowel massief als golfkarton en draait per kop 1550 tot 3000 schaaltjes per uur. Met deze machine kan een alternatief geboden worden voor plastic verpakkingen.

Eerste demomiddag

Op de eerste demomiddag kregen de aanwezigen een korte introductie over Boix en de mogelijkheden voor het automatisch vormen en verlijmen van kartonnen dozen en schaaltjes. Daarna werd de  MCT-1/VE schaaltjes opzetmachine gepresenteerd. De machine vormde gelijktijdig twee type schaaltjes: een hoog, conisch kartonnen schaaltje in full colour uitvoering en een laag, rechthoekig kartonnen presenteerschaaltje in een zwarte uitvoering. Naast deze stapelbare kartonnen schaaltjes en bakjes, zijn er zo’n 200 uitvoeringen mogelijk voor het verpakken van bijvoorbeeld vleeswaren, vis, brood, banket en andere zoetwaren.

Na de demonstratie hadden klanten die al werkten met de opzetmachine de kans om hun ervaringen te delen. Zo was er aandacht voor de opname van een Boix MCT-1/VE opzetmachine in een productielijn. Hoewel dit bij de demonstratie niet het geval was, kunnen transportbanen worden aangesloten op de machine.

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *